USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба «вижав» 115 кілограмів і срібну медаль

19 Лютого 2010 15:11
У змаганнях з пауерліфтингу і жиму лежачи міський голова покращив свій минулорічний 100-кілограмовий результат.
Вперше на змаганнях з пауерліфтингу і жиму лежачи збірна волинських атлетів виступала єдиним колективом, який представляли майже усі спортивні клуби нашого краю. Запекла боротьба точилась на помостах тернопільського комплесу «Подолянка», протягом усього першого дня змагань. Про це інформує сайт Луцькради.
Волиняни відразу потрапили до когорти лідерів. Серед них і Луцький міський голова Богдан Шиба, на рахунку якого є кілька перемог у подібних змаганнях. Зокрема, торік на Чемпіонаті України в Острозі він став чемпіоном серед аматорів у ваговій категорії до 100 кілограмів, піднявши штангу вагою 105 кілограмів.
Цього разу він вирішив покращити свій минулорічний результат. Виступаючи у ваговій категорії 110 кілограмів, Шиба розпочав з ваги 105 кілограмів, з якою вдало впорався. У другій спробі також без особливих проблем взяв 115 кілограмів. Однак подолати вагу 122,5 кілограма голові не вдалося. Отож, у підсумку друге місце і срібна медаль.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus