USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сільський спорткомплекс з Волині отримав міжнародну нагороду

19 Грудня 2010 14:03
Спортивний комплекс у селі Боратин Луцького району став переможцем Х ювілейного Міжнародного конкурсу «Кришталева Цегла», який проводився в польському місті Любліні.

Представником на конкурсі виступало управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, - повідомила 18 грудня Волинь нова.

Спорткомплекс і рекреаційна зона розташовані на п'яти гектарах. Це, перш за все, футбольне поле, яке зроблене за всіма технологічними сучасними вимогами (є і дренаж, і відповідний трав'яний покрив).

В селі кажуть, що мають футбольне поле, яке не поступається футбольному полю стадіону «Авангард» у Луцьку.

Крім цього, тут є стандартна бігова доріжка, три міні-футбольні поля для дітей, два волейбольні і баскетбольний майданчики.

Вже закладена основа для міні-футбольного поля із штучним покриттям.

У рекреаційній зоні є штучна водойма. До того ж вона фактично рятує частину села Боратин від підтоплення в пору повені. Закладено парк.

«Будівництво тривало три роки. Депутат сільської ради Володимир Марчук здійснював безпосереднє керівництво на спорудженні спортивного комплексу, щоб все було зроблено, як передбачено проектом. Дуже велику допомогу надало підприємство «Стирагробуд», яке очолює Степан Москвич. На спорудженні спортивного комплексу техніка цієї фірми працювала безкоштовно. Особливо багато робіт виконала вона в рекреаційній зоні, де треба було вивезти тонни землі», - розповів сільський голова Сергій Яручик.

Під час участі спорткомплексу у конкурсі «Кришталева Цегла» до Борати на приїжджали члени міжнародного журі.

До речі, торік Боратинська сільська рада стала переможцем в такому ж конкурсі «Кришталева Цегла», представивши будівлю свого адмінприміщення.

Довідково:


Конкурс «Дім-2010» - Кришталева Цегла» - конкурс на найкращу будівельну інвестицію по обидва боки східного кордону Європейського Союзу, організований Люблінською філією Польського житлового товариства. Проводиться з 2008 року. У конкурсі беруть участь житлові і житлово-побутові будівлі, будинки колективного проживання, житлові комплекси, приміщення широкого використання, історичні та адміністративні об'єкти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тит Показати IP 19 Грудня 2010 15:27
Молодець, Моквич! Хоч частково спокутуєш свої тяжкі гріхи за пограбоване село Нічогівку, за макову соломку і ще багато де за що. Весь в лайні, як в шовках. Будуй, віддавай награбоване, може не будеш кипіти в смолі.
небайдужа Показати IP 20 Грудня 2010 11:42
вітаю переможців. може комусь стукне, що і на околицях міста було б непогано щось подібне зробити. А то там гуляють зеки та собаки.
Оце голова Показати IP 20 Грудня 2010 18:49
Молодець Яручик Сергій Олександрович, такого господаря б нашій області то був би толк!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus