USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Слапчук, Огороднік, Кравчук – орденоносці. Чуб – «заслужений»

25 Січня 2010 09:40
Президент Віктор Ющенко навздогін першому туру виборів осипав волинян державними відзнаками. Трьох обдарував орденами, двох – званнями «заслужених».
Згідно з президентським указом від 20 січня, Ющенко «за вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України» нагородив:
орденом «За заслуги» ІІ ступеня
- ОГОРОДНІКА Олександра Володимировича - художнього керівника заслуженого народного ансамблю пісні і танцю України «Колос» селища Торчин.
Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня
- СЛАПЧУКА Василя Дмитровича – письменника з Луцька.
- КРАВЧУКА Ярослава Федоровича - директора Волинської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».
Президент присвоїв почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки»
- СВІДЗИНСЬКОМУ Анатолію Вадимовичу - професорові, завідувачу кафедри Волинського національного університету імені Лесі Українки, доктору фізико-математичних наук.
Ющенко присвоїти звання «Заслужений журналіст України»
- ЧУБУ Ігорю Вікторовичу - заступникові директора – головному редактору товариства «Редакція газети «Віче-інформ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 25 Січня 2010 12:23
Якщо вже Чуб заслужений, то пора і Радавську заслуженою робити.
журналіст Показати IP 25 Січня 2010 17:43
Ну що ви вчепилися до Радавської.Ну любить легкі гроші, ну хоче ще трохи побути першою, тим паче, що Шибі вже перебирати не доводиться.Думаю заслужену вона цілком заслуговує

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus