USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сніги заважають їзді в Локачинському та Володимир-Волинському районах

21 Лютого 2010 12:15
На автошляхах Волині снігові кучугури утруднюють їзду автотранспорту в двох районах області. Дорожники розчищають замети.
За оперативними даними «Укравтодору», сьогодні на 6-ту ранку в більшості районах Волині падає мокрий сніг. Ситуація ускладнена тривалим туманом, особливо поблизу річок Прип’ять та Стохід.
Снігові замети подекуди засипали сільські дороги в Локачинському та Володимир-Волинському районах. Кучугури і снігова каша заважають транспорту дістатися шести сіл. Три населені пункти взагалі позбавлені сполучення – одне село поблизу Локач і два – неподалік Володимира-Волинського.
Спеціальна техніка «Укравтодору» із ночі розчищає автотраси. Дорожники застерігають водіїв  - через танення снігів особливо на західному напрямку слизька дорога.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus