USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Собака винюхала на кордоні зброю і набої

26 Грудня 2009 16:12
Пневматичну рушницю, калібру 5,5 міліметра конфіскували митники міжнародного українсько-польського автопереходу «Устилуг», що у Володимир-Волинському районі. Наш співвітчизник намагався приховати зброю від огляду й незаконно ввезти її з Польщі до України.
 
Контрабандиста затримали надвечір минулої п’ятниці. Чоловік їхав із Польщі рейсовим автобусом «Люблін - Володимир-Волинський». Спеціально вибрав волинський маршрут, думав, там не буде прискіпливого контролю.
 
Проте прикордонники разом із митниками впустили в салон службового собаку, навченого шукати зброю та наркотики. Ненависний серед контрабандистів Рекс одразу винюхав  у багажному відсіку автобуса підозрілий товар.
 
З’ясувалося, що в одній із сумок схована пневматична рушниця та 480 набоїв до неї. Власника контрабанди вирахували за вмістом сумки. Рушн7ирця та амуніція конфісковані. На порушника митних правил чекає суд, - повідомили у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тринадцатый Показати IP 27 Грудня 2009 10:57
Б1льш ймовв1рно,що кал1бр ц1єї так би мовити "зброї" не 5,5мм, а 4,5мм..Тобто звичайний для майже вс1єї пневматики,а в народ1- "воздушок"..Що говорити,"громкое дело"..Зброя к1ллер1в для в1дстр1лу горобц1в..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus