USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спецслужба взяла «під ковпак» волинський інтернат

18 Грудня 2009 10:46
Десятки кілограмів солодощів, настільні ігри, зошити, олівці і ручки, альбоми для малювання, фарби та новорічні прикраси привезли в подарунок дітям школи-інтернату в селищі Заболоття Ратнівського району співробітники обласного управління СБУ.
 
Подарунки для діток до дня святого Миколая закуплені за особисті гроші співробітників спецслужби. Солодощі та шкільне приладдя передали викладачам інтернату. Потому кожен із 90 вихованців школи особисто отримає подарунок від Миколая.
 
В інтернаті навчаються діти з неблагополучних сімей, а також із психічними та фізичними вадами. Тому діти особливо зраділи настольним логічним іграм, у які можна бавитися гуртом в кімнатах відпочинку. Хоча держава так-сяк дбає про інтернат, привезені спецслужбовцями пакунки з печивом, цукерками та торти не будуть зайвими до Нового року, - вважають у прес-службі обласного управління СБУ.
 
«Заодно, ми нагородили цінними подарунками переможців конкурсу малюнків, який провели серед дітей інтернату напередодні сьогоднішнього приїзду», - каже начальник Ратнівського райвідділу УСБУ Сергій Майборода.
 
Нинішня благодійна допомога від спецслужби є традиційною для Заболттівської школи-інтернату. Співробітники обласного СБУ опікуються дітьми вже 16 років поспіль. Цього річ у серпні вони подарували інтернату спеціально закуплений за власні гроші дитячий одяг і взуття.
 
Довідково:
 
У школі-інтернаті в селищі Заболоття навчається і живе 90 дітей з особливими потребами та з неблагополучних сімей. Переважно з навколишніх поліських районів Волині. Вихованці інтернату отримують знання за спеціальною навчальною програмою. Крім шкільних уроків, хлопці й дівчата здобувають спеціальну робітничу освіту – навчаються на столярів-теслярів і швачок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
INFO! Показати IP 18 Грудня 2009 11:04
seal, who are u? это не сам Юрій Ричук??????
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 11:58
До INFO!: у престижних компаніях їхнім працівникам заборонено брати участь у будь-яких акціях. сподіваюся, "ВН" не виключення.
OrestN Показати IP 18 Грудня 2009 12:08
а за совєтів було моторошно проходити вулицею що веде повз тильну сторону садиби луцьких спецслужбистів
news Показати IP 18 Грудня 2009 12:23
юка а що ти розписуєшся за інших. я чув про скарги на адресу ВН у з"язку з маніпуляціями рейтингу конкурсу коментарів
VSC Показати IP 18 Грудня 2009 12:55
Хорошее дело. Но, зная методы работы этих самых органов, берут меня глубокие сомнения, что деньги они выложили из своего кармана.ИМХО.
editor Показати IP 18 Грудня 2009 13:27
seal, ну скажи їм!..
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 14:21
До news: я не розписуюся, просто висловила припущення, що у "ВН" подібним не займаються. хоча маніпуляції певні теж неодноразово помічала :(
seal Показати IP 18 Грудня 2009 22:34
to INFO, та й до всіх/ Дякую за комплімент. Проте, Ви помиляєтесь. Я навіть не знаю як Юрій Ричук виглядає. А до недавнього часу і взагалі не знав, хто він такий. Додам, що й до Волинських Новин я маю таке ж саме відношення, як і більшість користувачів цього сайту. Щодо "маніпуляцій" рейтингом - нічого поганого в адрес ВН сказати не можу. Не подумайте, що раз я в лідерах, то по іншому не сказав би. Це зовсім не так. Повірте і моїх коментарів редакція видалила достатньо. Що ж це їх право і вони про це попереджували з самого початку. Та й приз мене цікавить найменше. І телефон, і плеєр, і флешка - це все дрібниці життя (які, до речі, в мене є). Тому я не ставлю перед собою за мету обов'язково перемогти і виграти якийсь приз. Хоча сам процес доволі цікавий.
seal Показати IP 18 Грудня 2009 22:35
А ще цікаво, чому саме в цій рубриці виник такий інтерес до моєї скромної персони?
seal Показати IP 19 Грудня 2009 10:02
До VSC/ А Ви знаєте, я все ж таки схильний думати краще. Колись я теж працював у силових структурах (правда не в цій) і у нас теж була традиція до свят привозити подарунки для дітей у дитбудинку. Так от на ці подарунки дійсно скидувались усі працівники. Не буду стверджувати, але думаю, що й в СБУ поступають таким же чином.
Таня Показати IP 23 Грудня 2009 23:53
Прикольні коменти до статті про благодійність і сиріт. :) Дискусію зайшла трохи в інше русло. Із 10 коментарів лише 2 стосуються суті повідомлення. А якщо вже говорити про маніпуляції, то хотілося б вірити в чесність і порядність колективу ВН, але іноді не зрозуміло за якими критеріями відбираються коментарі. Проте, "хазяїн - барін"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus