USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стали відомі претенденти на місце Пирожка

3 Вересня 2010 15:06
На посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії є троє претендентів – двоє волинян і рівнянин.

2 вересня у державному комітеті з питань телебачення і радіомовлення відбулося засідання, учасники якого розглянули заяви претендентів і визначили коло кандидатів на посаду гендиректора ВОДТРК.

Ухвалено рішення, що на цю посаду претендує троє кандидатів: виконувачка обов’язків гендиректора ВОДТРК Ольга Куліш, директор луцької телерадіокомпанії «Мікс» Олександр Серватович і рівненський журналіст, керівник одного з відділів Рівненської ОДТРК Віктор Гомоль.

Як розповів Віктор Гомоль, усі троє претендентів отримали документи про стан фінансово-господарської діяльності ВОДТРК і до наступного засідання конкурсної комісії повинні надати свої бачення середньотермінового розвитку компанії, яку кожен з них хоче очолювати.

«Моя програма розвитку базуватиметься на таких пріоритетах: робота над якістю продукту, поліпшення матеріально-технічного забезпечення і збільшення заробітної плати працівників – щоб у телерадіокомпанії було престижно працювати», – розповів Віктор Гомоль.

Наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 24 вересня.

Нагадаємо, у травні 2010 року Державний комітет телебачення та радіомовлення України не продовжив контракту зі «старожилом» ВОДТРК – генеральним директором Волинської обласної держтелерадіокомпанії Святославом Пирожком.

23 липня Державний комітет з телебачення та радіомовлення України оголосив конкурс на посаду генерального директора Волинської ОДТРК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
глядач Показати IP 3 Вересня 2010 16:53
Як же тепер без Славка Пиріжка - заслуженого журналіста України!!! У нас ще, кажуть, заслужений журналсіт України - Величко. Кажуть , що йому дали заслуженого журналіста за те, що прочитав за своє життя один журнал - Малятко. І не соромно Величку перед дійсно порядними, професійними журналістами Волині, які чесно виконують свій професійний обовязок, тому і не накрали бюджетних грошей разом з Л.Кирильчуком, О.Іщуком і Яцюрою, отож і не мають за що купити звання заслуженого журналста.Вилізе в екран і ,як кажуть, два слова докупи звязати не може.
Ігор Показати IP 3 Вересня 2010 18:19
Може й будуть які зміни, бо компанія стала заповідником для пенсіонерів. Якщо звільнить пенсіонерів, підніме зарплату, то хай приходить. А то молодь паше, а на посадах сидять старі ліниві пердуни.
Андрій Показати IP 3 Вересня 2010 19:42
Я колись працював там. Згоден. Правильно кажеш.Чув, що в рівненського реальні шанси й крута спина в ПР. А нашу шефиню підтримує бой-френд старий. Ну ви поняли кого я маю на увазі. Ну а Сашка до уваги не беремо.
вт Показати IP 4 Вересня 2010 11:38
заспокойтеся, колишні і теперішні переживальники водтрка разом зі своїм рівненським висуванцем. смішно і сумно дивитися на ваші крокодилячі сльози і райдужні плани щодо вищих зарплат і зміцнення матеріальної бази. такий, видно, "заслужений" керівник одного з відділів" рівненського радіо, що елементарних речей про фінансування не знає, але збирається збільшувати зарплати і піднімати якість продукту. нагадує недавнього ще одного рівнянина стьопку, який теж приїхав сюди поруліть, правда, областю. не хвилюйтесь, на водтрка буде так, як має бути. без вас і ваших переживань та порад телерадіокомпанія не розвалилася і не кане в лету. і для загальної інформації "ігоря" та "андрія": на різних рівнях керівництва компанії майже 70%- це люди, яким не виповнилося і 50.
Святосла Показати IP 4 Вересня 2010 13:45
Теж меніпосада. Знайшли за що поливати одне одного.
телеглядач Показати IP 4 Вересня 2010 15:00
Щоб телекомпанія була успішною, її очолити повинен хороший менержер, а не журнліст, вчитель, лікар, психолог , танцюрист ....
орест Показати IP 4 Вересня 2010 17:05
А виграє СЕРВАТОВИЧ!!!
Оленка Показати IP 4 Вересня 2010 18:37
Може й не всіх у ВОДТРК цікавлять зарплати, бо мають кеш хороший. А рядовим бійцям, то важкувато кінці з кінцями зводити на мізерію. Вважаю, хай би то хто не був, чи журналіст, чи педагог, лікар, чи повар, аби толковим був і змінив життя на краще. Це - головне. Сумніваюсь, що "ВТ" живе на одну зарплату, бо такого б не писалал
Юрій Показати IP 6 Вересня 2010 00:21
То правду пище "ВТ", що не розвалилася й не розвалиться. Але чого так агресивно реагує? Напевно, автор не погано присмоктався в тій водтрк. простий журналіст як я не з такою ейфорією оцінює нинішнє наше життя.атмосфера схожа на болото. Тому й деякі жаби його і хвалять.Мені пофіг хто прийде, аби зарплати зробив людські. А то копійки дають і ще на нарадах хваляться, що ВОДТРК найкраща, диплом якийсь виграла, конкурс. А толку? В кишені ж то мізер.
Я Показати IP 6 Вересня 2010 11:05
Треба просто взяти і забацати приватну компанію, де б працювали молоді люди, робили якісні і цікаві програми і показали нарешті ВТ, як робиться нормальне телебачення. Дати нормалні зарплати, нормальну апаратуру, а талановитих журналістів у нас вистачає.
екс-приватна компанія Показати IP 6 Вересня 2010 11:53
вже було, вже показали. всю цю розкіш тихенько задавили, бо це насправді нікому ні нах не надо. Всіх влаштовує наявність одного телеканалу, де можна купити все, і одного державного, де нічого не можна. А так телебачення - надто дорога штука. Так що лишається миритись з тим, що є.
Вася Показати IP 6 Вересня 2010 14:20
Якщо переможе Куліш, то волинське телебачення ще десяток років буде "цнотливим" і пишатиметься радянськими нагордами, так дбайливо вивішеними на Словацького, 2. Згадали про Величка. Клоун в білому піджаку, невглас, злодій. Величко - це великий чиряк на дупі волинських ЗМІ, це... Ну, немає слів, щоб заклеймити тупість цієї людини.
Ірина Показати IP 7 Вересня 2010 15:35
А скільки років тій Куліш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus