USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Степан Сачук – «Державний керівник року» комунального підприємства

17 Травня 2010 12:07
Газета «Волинь-нова» здобула звання «Комунальне підприємство року», а її головний редактор Степан Сачук одержав сертифікат «Державного керівника року» - за версією Національного бізнес-рейтингу.

Про це пише газета «Волинь-нова».

Недавно комісія Національного бізнес-рейтингу за комплексом обєктивних показників - а це обсяг реалізованої продукції, продуктивність праці, чистий прибуток і заробітна плата - визначила лідерів економіки України. Серед них виявилася і редакція «Волині-нової».

Газета, засновником якої є Волинська обласна рада та трудовий колектив редакції, здобула звання «Комунальне підприємство року», що засвідчує вручення відповідного національного сертифіката і пам'ятної медалі.

А головний редактор газети Степан Сачук одержав національний сертифікат «Державного керівника року». Його нагороджено високою відзнакою Національного бізнес-рейтингу - орденом «Професіонал галузі».

Ці почесні відзнаки були вручені в урочистій обстановці у Торгово-промисловій палаті України.

Національний бізнес-рейтинг вдруге підряд відводить газеті «Волинь» чільне місце серед лідерів української економіки.

До слова, подібне звання «Комунальне підприємство року» торік отримало комунальне підприємство «Луцький спецкомбінат КПО». А його керівник Олександр Вікторов теж став орденоносцем - відзначений орденом «Професіонал галузі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus