USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Стрілочники» втрачають роботу. Їх замінили автоматами

29 Грудня 2009 18:19
Відтепер на залізничній станції Ковель застосовують автоматичне переведення стрілок із єдиного пульта управління, що кардинально змінює роботу чергових по станції.
Відтепер саме вони в автоматичному режимі управлятимуть рухом пасажирських поїздів по станції Ковель. Кошторис витрат на електричну централізацію станції Ковель становить майже 50 мільйонів гривень.
«Вигоди від автоматизації руху поїздів окупляться за кілька років. Це зменшить час приготування маршрутів та маневрової роботи, розширить пропускну спроможність станції», - кажуть залізничники.
Переваги нововведення відчують і пасажири. Уже з Нового року значно скоротиться час стоянки пасажирських потягів на станції Ковель. Подбали тут  і про безпеку руху. Скажімо, в місцях автоматичного переведення стрілок встановлено електротени, які забезпечать безперебійну роботу автоматики навіть в умовах морозної зими, - інформує ВТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vetal Показати IP 29 Грудня 2009 22:57
О ностальгія памятаю, як сам був стрілочником на нашій дитячій залізниці, круто було потім ше й машиністом був)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus