USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд зняв звинувачення з ковельського мера

24 Червня 2010 13:59
Волинський апеляційний суд 23 червня задовільнив апеляційне подання Ковельського міського голови Сергія Кошарука на попереднє рішення Луцького міськрайонного суду щодо притягнення подавача до адміністративної відповідальності.

Про це повідомив «Перець по-ковельськи» .

Апеляційне подання стосувалось рішення Луцького міськрайонного суду від 21 травня 2010 року у справі про притягнення до адміністративної відповідальності Ковельського міського голови Сергія Кошарука за порушення спеціальних обмежень щодо державних службовців визначених пунктами а, б частини 1 ст. 5 Закону України «Про боротьбу з корупцією».

Рішенням Волинського апеляційного суду було скасоване попереднє рішення Луцького міськрайонного суду щодо накладення на Сергія Кошарука адміністративного стягнення в сумі 400 гривень. Також дану справу про адміністративне провадження було остаточно закрито за відсутністю в діях Ковельського міського голови складу правопорушення. Рішення апеляційного суду остаточне і оскарженню не підлягає.

В ексклюзивному коментарі «Перцю…» Сергій Кошарук наголосив на політичній складовій самої справи.

«Справа носила відверто замовний характер і дуже добре, що Волинський апеляційний суд, приймаючи рішення керувався виключно юридичними мотивами. В зв’язку з наближенням місцевих виборів я не виключаю появи нових подібних «справ». Але морально і, якщо хочете, юридично я готовий до цього», - зазначив ковельський міський голова.

Довідково:

Луцький міськрайонний суд 21 травня виніс постанову накласти на ковельського міського голову Сергія Кошарука адміністративне покарання. Його визнали винним в наданні незаконних переваг при укладенні угоди про надання в оренду приміщення для громадської організації «Родинні обереги».
Загальна сума штрафу становить 400 гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus