USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Святославу Пирожку Президент дасть орден «За заслуги»

14 Листопада 2009 13:32

Генерального директора Волинської обласної держтелерадіо компанії Святослава Пирожка з нагоди професійного свята – Дня працівників телебачення, радіо і зв’язку,  представили до вручення ордену «За заслуги». Про це повідомляють «Волинські новини».
 Наразі Указ Президента України ще не оприлюднено, втім Святослава Пирожка уже привітали найвищі чиновники області. Телефоном вітання висловили голова облдержадміністрації Микола Романюк та його заступник Святослав Кравчук.
Святослав Пирожко зізнався, що навіть не всі його підлеглі та колеги поки що поінформовані про удостоєння його високої нагороди. Коли відбудеться вручення наразі ще не відомо, як і утаємничено і ступінь ордену.
Найближчим часом читайте на «ВН» інтерв’ю зі Святославом Пирожком, в якому він розповість про небезпеку інтернету та телебачення, про глядачів і слухачів державних ЗМІ на Волині, та про те, як український державотворчий процес завадив створити на Волині великий телевізійний центр та багато чого іншого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Таня Показати IP 14 Листопада 2009 17:10
Що ж залишається привітати керманича ВОДТРК із черговою високою нагородою. Цікаво, а когось із рядових колег відзначатимуть??? Усіх працівників радіо, телебачення і зв"язку із наступаючим професійним святом. Так тримати!
OrestN Показати IP 14 Листопада 2009 23:32
Якби тільки якість продукції була б кращою...
Дядечко Показати IP 15 Листопада 2009 00:38
А хтось взагалі дивиться волинське "телебачення"?
вого КРОК Показати IP 15 Листопада 2009 01:05
Вітаю звичайно.Але не ТОП-5 це новина(IMXO)(
seal Показати IP 15 Листопада 2009 09:42
Всіх працівників радіо, телебачення та зв'язку вітаю з професійним святоь! А щодо нагороди, ну не знаю. Чомусь у нас прийнято нагороджувати керівників, а рядових виконавців в кращому випадку заохочувати грамотою або подякою. Але ж, як кажуть, подяку на хліб не намажеш. Взагалі то останнім часом "вартість" всіх наших державних нагород значно знизилася. Їх роздають наліво і направо всім кому попало. А заслужила людина цю нагороду чи ні - це цікавить в останню чергу! Ну а волинське телебачення можна подивитися тільки заради місцевих новин, або якщо наперед знаєш, що будуть показувати близьких тобі людей! (Це особисто моя суб'єктивна точка зору).
SPIKER Показати IP 15 Листопада 2009 10:06
як дитя з рогаткою.то звання генерала іграшкових козаків,то чергову медальку...на пенсію,і з піснею!!!
Николай Показати IP 15 Листопада 2009 11:27
Волынске телебачення? как по мне, то надо всё таки чего то менять, хотя я телевизор стараюсь не смотреть, но пару раз видел передачи ВТ, впечатление, что ещё Советский Союз на улице:) как то примитивно, однотипно, это, как уже сдесь привыкли говорить, ИМХО:)
Николай Показати IP 15 Листопада 2009 15:57
Прикольное предложение:Найближчим часом читайте на «ВН» інтерв’ю зі Святославом Пирожком, в якому він розповість про небезпеку інтернету" вопрос:про какую именно безпеку? их в этих ваших интернетах тысячи.Порноиндустрия,трояны, бэкдоры,нарушение авторских прав, заведомо ложная информация, опасность социальных сетей, опасность использования вебмани.про всё это знает и расскажет директор ВОДТРК? почитаем:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus