USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Табачник не пустив Гузя і Кириленка до ВНУ. ОНОВЛЕНО

25 Квітня 2010 09:57
Конференція Волинської обласної партії «За Україну!», що мала відбутися сьогодні в приміщенні конференц-залу центрального корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки, пройде в іншому місці. Зі слів координатора з розбудови партії у Волинській області, депутата обласної ради Ігора Гузя, місце проведення конференції перенесли через тиск міністерства освіти й науки на університет, що мав надати приміщення.

Про це пише сайт партії "За Україну!"

Гузь повідомив, що в.о. ректора Волинського національного університету Світлана Гаврилюк вчора, напередодні конференції, в ультимативній формі заборонила партії в проведенні конференції в актовій залі вузу, натякаючи на тиск з боку Міністерства освіти і науки.

Ігор Гузь переконаний, що за цим інцидентом стоїть верхівка міністерства освіти. «Це тиск з боку Дмитра Табачника, який по вертикалі міністерства освіти робить все можливе, щоб завадити в роботі нашої партії», - заявив депутат облради.

За його словами, відповідне звернення щодо виділення приміщення було направлено в ректорат ще 9 квітня. «Воно було погоджено, орендна була сплачена, але вчора ввечері, коли вже важко було підшукати приміщення, адміністрація поставила нас перед фактом про заборону проведення заходу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
м. Показати IP 25 Квітня 2010 10:26
можна повірити що Коцан питав дозволу у Табачника? Коцан міняє політичну оріентацію.
так Показати IP 25 Квітня 2010 11:21
а чого вони проводять конференцію політичної партії у навчальному закладі? Хотіли нахаляву, щоб грошей не платити?
дідо Показати IP 25 Квітня 2010 11:58
...а Коцан тут непридєлах ?..."великий собіратель унівкрситетських земель" вибрав собі нових хазяїв...ГАНЬБА СЛИЗНЯКУ-РЕКТОРУ...
Йоу Показати IP 25 Квітня 2010 17:01
>"Хотіли нахаляву, щоб грошей не платити?" Такіст, читати вмієш? Написано тобі, що забашляли реально за зал 9го числа і все пучком було. А в вечері перед подією передзвонили і сказали шо тупо не пустять в ВНУ. Читай, студент.
Вася Показати IP 25 Квітня 2010 19:41
боягузи!!! лягли швидко під Табачника!!! чого раніше не забороняли ??? наскільки пам'ятаю до нас колись Кириленко вже приїжджав, і те тільки він....
так Показати IP 26 Квітня 2010 10:16
якщо у "ЗУ" всі такі хамовиті поци,як йоу - то цій конторці нічого не світить, в принципі, і без цього нічого б не світило, бо багато хто знає, що являють собою ЗУ-патріоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus