USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Теленяня» Заворотнюк стояла на колінах перед Ганнусею з Голоб. ФОТО

15 Квітня 2010 13:44
7-річна волинянка Ганна Войцехівська, а також 21-річний Віталій Воробей із Луцька стали лауреатами цьогорічної премії «Гордість країни», яку днями вручали в Києві.

Уже всьоме вшановують справжніх героїв країни загальнонаціональною премією «Гордість країни», - пише «Українська правда» .

«Це не зірки, не політики. Але це люди, якими дійсно варто захоплюватись. На їхні історії відгукнеться найжорсткіше серце, вони примусять сколихнутися свідомість останнього циніка», - говорить про героїв премії ведучий Остап Ступка.

На церемонію прибули Віктор Пінчук з дружиною Оленою Франчук, Ганна Герман, Володимир Семиноженко, Анатолій Могильов, Володимир Сівкович, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко та інші політики. А також зірки шоу-бізнесу Костянтин Меладзе, Наталя Могилевська, Ані Лорак, Остап Ступка, Таїсія Повалій з чоловіком, Маша Єфросиніна, Джамала, Альоша та інші.

Гучними оплесками, стоячи зустріли присутні семирічну волинянку Ганну Войцеховську. Дівчинка – наймолодший лауреат премії. Вона нагороджена в номінації «Сусід року». Рік тому взимку учениця 1-го класу ЗОШ селища Голоби Ковельського району семирічна Ганна Войцехівська витягнула з ополонки свою однолітку Ірину Коренгу.

Маленькій героїні нагороду вручали Василь Вірастюк та Анастасія Заворотнюк, яка, вслід за Вірастюком, не побоялася забруднити своєї вишуканої чорної вечірньої сукні і стала перед дівчинкою на коліна.

Більше того, акторка не змогла втримати своїх емоцій і можна було помітити, як вона обережним рухом стирає сльози з очей.

Найпопулярніша українська няня також подарувала Ганнусі новий червоний велосипед. І зізналась, що такий подарунок купити їй порадив її син. Ну, а колір обрала донька.

Не залишила байдужою історія Ані і міністра з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича та заступницю генерального прокурора Тетяну Корнякову. Вони пообіцяли подарувати дівчинці комп’ютер, конфігурації якого вона обере сама.

Другим лауреатом премії в номінації «Видатні приклади відваги» став лучанин Віталій Воробей. Він самотужки затримав злочинця, який вбив двох дівчат у Луцьку.

Вручити нагороду юнакові вийшли міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов та олімпійська чемпіонка Ліля Подкопаєва.

«На моєму місці так би зробив кожен хлопець», - засоромився Віталій. На що Ані Лорак відповіла: «Побільше би таких хлопців».

До слова, телеверсію вручення премії «Гордість країни» можна подивитися у суботу, 24 квітня, на «Новому каналі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 16 Квітня 2010 18:16
Вот этими людьми может и должна гордиться Волын, а не парой воришками, вошедших в сотню крупнейших воров.
сандра Показати IP 5 Квітня 2011 09:45
це не гордість країни,в мене навіть слів нема що сказати про неї це просто талантіще.ААААААААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХ хтіла би я побувати на неїному місті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus