USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Тепер мені кажуть: Борис Петрович, ну вибачте!», - Клімчук про Шацький ринок

28 Січня 2011 13:40
Учасники мітингів проти перенесення Шацького ринку вибачалися перед головою облдержадміністрації Борисом Клімчуком за свої протести, - запевняє сам губернатор.
Про це губернатор розповів на засіданні колегії облдержадміністрації 28 січня.
«Ті жінки, які мене блокували і тут на прийомах, і там - вибачалися. А дуже просте пояснення. «Борис Петрович, ви знаєте, ну вибачте, ну привикли ми до того, що було». От і все пояснення», - сказав Клімчук.
«Тому кожна робота з людьми потребує спокою, наполегливості і терпіння. Якщо довго мучитися – що-небудь получиться», - додав губернатор.
Він зазначив, що після того як ринок перенесли, залишилися задоволені і підприємці, і громада Шацька, і голова місцевої райдержадміністрації Володимир Найда.
Нагадаємо, що 30 червня під облдержадміністрацію вийшли декілька десятків підприємців ринку, які протестували проти його перенесення. Вони вимагали реконструкції існуючого базару при дорозі і стояли проти силових методів витіснення їх з контейнерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Толік Показати IP 28 Січня 2011 20:26
Хвальби повні торби, а в ті торби хоч насе.и.
Любомльчанин Показати IP 29 Січня 2011 07:10
задоволені...підприємці, і громада Шацька, і голова місцевої райдержадміністрації Володимир Найда. Брехня!!! Що,а що, а підприємці, незадоволені!!! - кому з них хочеться покидати "нажиті" роками місця!!! - це поперше. ПО-друге, шановні чиновники, скажіть будьласка - які ціни аренди торгових точок на новому ринку??? Та вони в декілька раз більші, чим настарому!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus