USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тігіпко хоче зробити свою партію такою ж популярною, як він сам

19 Жовтня 2010 13:31
Лідер партії «Сильна Україна», віце-прем’єр-міністр Сергій Тігіпко, перебуваючи у відпустці, відвідав Луцьк.
Як розповів головний «сильноукраїнець», мета його візиту – агітація за кандидатів-однопартійців, оскільки він розраховує, що його осередок на Волині та в Луцьку отримає значну підтримку виборців.
Разом з тим, Тігіпко заявив, що не переоцінює шанси своєї політсили, відтак абсолютно реалістично оцінює можливості своїх партійців на місцях.
«Скажу відверто, я не думаю, що нам вдасться в Західній Україні, а може, і в цілому по Україні провести когось головою обласної ради. Ми абсолютно прагматично налаштовані, якихось популістських закидів я не роблю. Завдання – максимально наблизити рейтинг партії до рейтингу лідера, яким він був на президентських виборах», – пояснив політик.
Водночас Тігіпко запевнив, що «Сильна Україна» займатиме конструктивну позицію щодо створення більшості як у західних, так і у східних областях.
«Якщо вдасться домовитись по програмних цілях, будемо готові створювати більшість і входити в неї. Завдання – не залишатися осторонь, в опозиції, а максимально входити у владу і сприяти у вирішенні тих питань, які стоять перед місцевими радами», – пояснив він.
Окрім того, політик розповів, що не розраховує на «серйозну підтримку» ні з боку влади, ні з боку опозиції.
«Я зараз бачу ставлення до нас і Партії регіонів, я бачу ставлення опозиції. І там, і там ми отримуємо таку жорстку критику. Я думаю, що ні звідти, ні звідти нами не будуть дуже зацікавлені», – поділився Тігіпко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ласковая Показати IP 19 Жовтня 2010 14:16
Я за нього голосувала на президентських виборах. Але коли він пішов прислуговувати "ЯНУКОВІЧЮ", я в ньому розчарувалась.
Андрій Л. Показати IP 19 Жовтня 2010 17:18
Ото розсмішив, чесне слово!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus