USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Троє волинян замерзли на смерть у кучугурах

21 Грудня 2009 12:59
Через небувалі 20-градусні морози на Волині замерзають люди. Троє чоловіків померли в снігах від переохолодження. Ще восьмеро волинян із обмороженням потрапили до лікарень.
 
Як повідомляє прес-служба обласного управління МНС, усі загиблі на морозі – із Ковельського району. 62-річний та 46-річний чоловіки замерзли на вулицях Ковеля. Ще один 56-річний помер від переохолодження поблизу села Партизанське Ковельського району. Достеменно невідомі причини обмороження. Імовірно, вони були безпритульними або випили зайвого.
 
Унаслідок обмороження та переохолодження до лікарень Волині госпіталізовано  8 людей. Більшість потерпілих скалічилися через алкогольне отруєння. Скажімо, випив зайвого 38-річний житель села Воля Любитівська. Відтак, обморозив руки та ноги.
 
До Ківецівської рай лікарні доправили захмелілого 30-річного чоловіка. Той відморозив пальців рук і ніг. У любешівській лікарні рятують 29-річного мешканця села Дольськ. Із діагнозом «відмороження пальців обох рук» чоловік у важкому стані. Подібні обмороження, проте легкого ступеня, в інших потерпілих. Усі вони обморозилися після пиятики.
 
Медики закликають краян утриматися від випивки у міцні морози. Якщо випили, не йдіть наодинці додому. Бо ніхто не врятує в кучугурах за 20-градусного морозу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 10:32
Якщо випили, не йдіть наодинці додому. Бо ніхто не врятує в кучугурах за 20-градусного морозу. Аби ж то вони ще самі знали куди йдуть. От вам і наслідки "оковитої". А в результаті страждають сім"ї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus