USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Володимирі-Волинському горіла квартира

7 Вересня 2016 23:33
В одній із квартир Володимира-Волинського виникла пожежа 7 вересня, пише ВолодимирМедіа.

"У п'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Ковельській, 106 на третьому поверсі в одній із квартир виникла пожежа", – розповідає провідний інспектор Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Оксана Скакун.

На місце події прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом начальника караулу, капітана служби цивільного захисту Андрія Пікули.

Як виявилось, займання виникло у трьохкімнатній квартирі, загорівся телевізор. Під час гасіння пожежі вогнеборці провели евакуацію людей із задимленого будинку, вивели на свіже повітря та вчасно загасили полум’я.

Внаслідок пожежі знищено телевізор та речі домашнього вжитку, пошкоджено вікна, стеля, стіни житлової кімнати. Ймовірною причиною пожежі сталося коротке замикання електропобутової техніки – телевізора.

Рятувальники вкотре просять громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: не перевантажувати електромережу потужними споживачами та вчасно залучати фахівців для її ремонту, не використовувати саморобні прилади, а також бути обережними з відкритим вогнем. У випадку пожежі негайно викликати рятувальників за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus