USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Горохівській райраді за голову голосували «спецпозначками»

25 Листопада 2010 09:29
На першій сесії Горохівської районної ради нового скликання 24 листопада на голову ради обрали голову Горохівської райдержадміністрації Леоніда Андрійчука (на фото), обраного депутатом від Народної партії.

Окрім Андрійчука на посаду голови ради претендував голова Горохівської районної ради попереднього скликання Ярослав Довгополов, який представляв ВО «Батьківщина» , - повідомили у прес-службі обласної організації «Свободи» .

Із 79 обраних депутатів Горохівської районної ради за провладного кандидата проголосували 49. Ярослава Довгополова підтримали лише 26 депутатів, незважаючи на те, що націонал-демократичні сили разом мали би мати більшість у раді.

Кожному депутату Горохівської районної ради, який мав підтримати кандидата Андрійчука, «присвоїли» індивідуальну позначку, яку той повинен був поставити у бюлетені. І за цією позначкою потім визначали, як голосувала та чи інша людина, - кажуть у «Свободі» . І додають, що «лише депутати-«свободівці» одностайно віддали голоси за представника ВО «Батьківщина» , відкрито демонструючи свій вибір».

Нагадаємо, 23 і 24 листопада листопада відбулись сесії у чотирьох районах області. Так, у Луцькому районі головою районної ради обрали представника Партії регіонів Ігоря Волошенюка, у Турійському - перемогла Ольга Черен від ВО «Батьківщина». В Любомльській районній раді головою обрали представника Партії регіонів Святослава Гаврилюка. А депутатам Ківецівської райради цього дня не вдалось обрати нового голову – жоден з кандидатів не отримав більшості голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus