USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі будують найменше

9 Лютого 2011 16:11
У Волинській області упродовж 2010 року здали в експлуатацію 873 житлових будинки загальною площею 175 тисяч квадратних метрів – це в 1,3 раза більше, ніж у попередньому році.
Обсяги введеного житла зросли за рахунок збільшення індивідуального житлового будівництва, – повідомили в Головному управлінні статистики у Волинській області.
Більше половини житла збудовано у Луцькому районі та Луцьку.
Обсяги житлового будівництва зросли в усіх регіонах області, крім Ковеля та Горохівського району.
Майже 54% помешкань введено в експлуатацію у міських поселеннях, що на 11% більше, ніж у 2009 році.
Середній розмір квартири у сільській місцевості становить 165 квадратних метрів, у міських поселеннях – 111 квадратних метрів. Серед збудованих квартир переважають чотирикімнатні.
Крім того, здані в експлуатацію стоматологічні кабінети, лікувально-профілактичні та оздоровчі заклади. В обласному центрі добудовано школу на 156 учнівських місць.
Завершено будівництво та здано в експлуатацію ряд виробничих об’єктів, серед яких потужності з виробництва олії та рафінованих жирів, молока і сухих вершків, макаронних та кондитерських виробів, парфум та косметичних засобів, швейних виробів, меблів, пиломатеріалів тощо.
Введено в дію інкубаторій, приміщення для великої рогатої худоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 9 Лютого 2011 17:47
Двк, ясен день. Именно в Ковеле возбуждают уголовные дела против застройщиков, именно в Ковеле правоохранители всех мастей терроризируют строительные фирмы, чтобы содрать с них побольше. Так чему удивляться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus