USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Локачах нарешті запрацює нова автостанція

1 Липня 2010 17:57
До 10 липня в Локачах на законних підставах розпочне роботу сучасна нова автобусна станція - старий автовокзал повинен припинити діяльність.

Таке рішення ухвалив перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко під час наради з чиновниками, відповідальними за діяльність автостанції .

Головний санітарний лікар Волині Наталія Янко розповіла, що новозбудована автостанція
відповідає всім санітарним вимогам. А стара локачинська автостанція – ВОПАС - згідно з постановою головного лікаря району повинна бути закрита.

Підтримує керівника санстанції і заступник начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Володимир Бондарук, який стверджує, що жодних претензій до проектно-кошторисної документації, вимог протипожежної безпеки при здачі в експуатацію нової автостанції не виникало.

Однак автостанція продовжує працювати попри заборони та наявність у райцентрі нового сучасного комплексу. Справа у тому, що новозбудована автобусна станція є приватною, а стара вважається державною. І приватну автостанцію ігнорують у ВОПАС, а її керівництво судиться з районною владою.

«Перевізники не укладають договорів з новою автостанцією і користуються послугами старої, до роботи якої є дуже багато претензій. Попередньо матеріали опрацьовувалися, прийнято рішення про внесення змін в розклади руху усіх автобусів, що здійснюють перевезення по селищі Локачі з обов’язковим заїздом на новозбудовану автостанцію по вулиці Луцькій. Але керівництво старого автовокзалу налаштоване не виконувати пропозицій, а далі судитись», – пояснив Бондарук.

Заступник губернатора дивується, що ВОПАС донині функціонує, попри заборони. Відтак наказав провести ще одну перевірку старої автостанції санстанцією щодо забезпечення санітарно-гігієнічних вимог та правил пожежної безпеки. Ці перевірки повинні здійснити до 1 серпня поточного року.

«Із 10 липня на законних підставах починає працювати ваша автостанція. А далі, якщо стара автостанція хоче з нами судитись – це їхнє право. Чекаю запрошення на відкриття автостанції 10 липня», – підсумував Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
татарин Показати IP 1 Липня 2010 22:39
цікаво... хто-небудь рахував площу перед універмагом і автостанцією і перед "новою" станцією?! де там розвернутись і як на тій "новій"? пасажирів привозять в Локачі не тільки автобуси а й тати студентів машинами з сіл везуть... їм куди?
tatarynb Показати IP 1 Липня 2010 22:41
ВОДА сказала "надо" СЕС відповів "єсть" :-)
маруся Показати IP 2 Липня 2010 11:01
не варто все спихати на санстанцію, там жорсткі правила і норми, але слава Богу, усе законно. Якщо не будемо їх дотримуватися скотимося до реалій африканських племен!
Костянтин.Луцьк. Показати IP 17 Січня 2011 22:20
Так коли ж нарешті буде подано на сайт розклад руху автобусів по АС-Локачі,Володимир-Волинський,Маневичі,Любомль,Шацьк,Камінь-Каширський,Любешів,Ратно,Ст.Вижівка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus