USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькій районній раді створили фракції і комісії

2 Грудня 2010 11:34
На сесії Луцької районної ради утворили постійні комісії та сформували фракції.

Голова райради Ігор Волошенюк оголосив, що у раді сформовані депутатські групи і фракції. Зокрема, відтепер тут буде група «За економічний розвиток», що складається з восьми депутатів із різних політичних сил, у тому числі із числа позапартійних, «Сильної України», ПРП, - повідомив ВІП.

Окрім цього у Луцькій райраді діятиме фракція Партії регіонів (11 депутатів), «Батьківщини» - (22 депутати), Народної партії (п’ять депутатів) та «Фронту Змін» (6 депутатів).

Окрім цього депутати затвердили рішення про утворення п’яти постійних комісій.

Так постійну комісію з питань економіки, земельних відносин, екології та розвитку підприємництва очолить Василь Ярема (ПРП).

Постійну комісію з питань депутатської етики, дотримання прав людини, законності та боротьби зі злочинності – Мирослав Філозоф («Фронт змін»).

Планово-бюджетну постійну комісію – Віктор Бехнюк («Батьківщина»).
Постійну комісію з питань соціального захисту населення – Євген Кулай (Народна партія).

Постійну комісію з гуманітарних питань – Марія Пивовар («Свобода»).

Також сесія затвердила президію райради, куди увійшли голови комісій та представники фракцій і депутатських груп.

«Так як із політичними силами ми не дійшли згоди щодо заступника, то це питання поки відкрите. Ми його сьогодні розглядати не будемо», - зауважив голова ради Ігор Волошенюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus