USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на «Пасажі» продавали непридатну до вживання ковбасу

7 Вересня 2010 13:22
На ринку «Пасаж», що у Луцьку, ветеринарна служба конфіскувала у двох підприємців ковбасу і сосиски невідомого походження, термін придатності яких завершився.
Управління у справах захисту прав споживачів минулого тижня перевірило сімнадцять об’єктів господарювання Волині. У кожному були виявлені порушення, інформує Волинська ОДТРК.
У результаті перевірок були зняті з продажу м’ясо, молоко, яйця, крупи й борошно.
У двох підприємців на ринку «Пасаж» вилучили м’ясопродукти невідомого походження, без маркування про виробника і дату виготовлення. Ветеринарна служба конфіскувала у них 23 кілограми ковбаси і сосисок, термін придатності яких завершився від двох до дванадцяти днів тому.
Перевіряли також непродовольчі товари і сферу послуг. Так, у магазині «ДЦ» була відсутня інформація про виробника ефірних і рослинних олій.
А в Ковелі за скаргою споживача виявили виробника неякісних меблів, який після перевірки повернув покупцеві гроші.
Загалом за результатами перевірок до адміністративної відповідальності притягнуто 17 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus