USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку торговці працюють без договорів на оренду землі

10 Листопада 2010 17:02
Прокуратура Луцька спільно з Державною екологічною інспекцією перевірили дотримання вимог земельного законодавства при розміщення малих архітектурних форм на території міста.
З’ясувалося, що на вулицях Рівненській та Електроапаратній у власників декількох малих торговельних точок відсутні договори на оренду землі, що класифікується як самовільне зайняття земельної ділянки, повідомляє прес-служба Держекоінспекції.
За це порушення підприємців притягули до адміністративної відповідальності, оштрафувавши на загальну суму 1020 гривень.
Також на вулиці Коновальця підприємницька діяльність здійснювалася на земельній ділянці, на яку закінчився термін дії договору оренди.
Підприємця, що допустив порушення, притягнули до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму 255 гривень.
Крім того, для усунення зазначених порушень земельного законодавства порушникам було видано приписи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучано Показати IP 10 Листопада 2010 21:25
шиба і шибеники незаконно понаставляли кіосків по всьому місту і сплатили "загальну суму" 1020 гривень. Завтра поставлю сам два кіоски на "загальну суму" 510 гривень. Супер ідея.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus