USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Любленці відкрили муніципальну аптеку. ФОТО

21 Липня 2010 17:02
У селищі Люблинець Ковельського району почала обслуговувати пацієнтів перша в районі сільська муніципальна аптека – філія Ковельської муніципальної аптеки.

Про це повідомила прес-служба Ковельського міськвиконкому.

Аптека в Любленці – фактично є аптечним кіоском із дешевими ліками. Вона є філією Ковельської муніципальної аптеки, яка працює в місті залізничників уже більше року при культурно-просвітницькому центрі.

На відкритті символічну стрічку перерізали міський голова Сергій Кошарук, заступник голови Ковельської райдержадміністрації Андрій Мигуля та селищний голова Олександр Федонюк.

Мешканцям Люблинця тепер значно простіше буде придбати необхідні ліки. Адже кіоск знаходиться в самому центрі селища і планується, що графік його роботи буде зручним для селян.

«Це гарний приклад співпраці міської та районної влади. Сподіваюся, що подібна практика продовжиться і надалі», - сказав ковельський мер Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus