USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Один із кращих на Волині: у Княгининку відкрили надсучасний стадіон

4 Серпня 2018 17:18
Футбольне поле з штучним покриттям, баскетбольний та волейбольний майданчики, сучасні бігові доріжки та тренажери – таким є надсучасний стадіон у селі Княгининок, який відкрили після трьох місяців будівництва. Зокрема, на його будівництво витратили майже сім мільйонів гривень.

Урочисте відкриття за участі першого заступника Міністра молоді та спорту України Ігоря Гоцула відбулося 4 липня.

Зазначимо, що стадіон могли і не відкрити, адже у його символу - спортивного зайця Княживчика - викрав ключ злий герой з мультфільму Посіпака. Тож голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб не мала чим відімкнути ворота стадіону-красеня. Втім, на допомогу Княживчику та Олені Твердохліб прийли дітлахи, які, проявивши кмітливість, відгадали усі загадки Посіпаки та віднайшли ключ.
Тож голові Княгининівської ОТГ все ж вдалося відімкнути ворота до стадіону, крізь які спочатку пройшли дітлахи, а потому спортсмени, які прославили ОТГ.
У вітальному слові перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул зауважив, що поява цього стадіону – це диво, яке відбулося завдяки окремим людям. Тож він висловив подяку всім причетним, керівнику ОТГ Олені Твердохліб, а також тим, хто облаштовував стадіон.

«Волинська область показує приклад усім регіонам нашої країни в тому, якими можуть бути пріоритети громади. Це не лише речі, пов’язані з освітленням, з дорогами, а це й формування молодої людини, патріота, який здатний захистити свою державу. Я вражений вашими спортивними здобутками», - наголосив Ігор Гоцул та висловив впевненість, що зі стадіону "вийдуть" чимало спортсменів, які прославлятимуть нашу державу.
Своєю чергою, головний підрядник, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України та президент Федерації Легкої атлетики Волині Володимир Рудюк відзначив, що будівництво відбувалося протягом трьох місяців. Він висловив вдячність Олені Твердохліб за високу довіру, а також команді «Спортелітбуд», яка в найкоротший термін побудувала цей стадіон.

«Це не перший побудований нами стадіон на Волині та в Україні, але на сьогоднішній день він - найкращий. Це наша гордість, і я думаю, що стане гордістю всієї громади», - каже Володимир Рудюк.
Своєю чергою, Олена Твердохліб підкреслила, що багато дітей радіють відкриттю стадіону, де зможуть займатися в належних умовах. «Хочу привітати всіх, адже відтепер у нас починається нове спортивне життя, тому ми будемо здоровою громадою», - відзначила голова ОТГ.
Також від імені всієї громади вона привітала з днем народження Володимира Рудюка, зауваживши, що на будівництві стадіону було зекономлено 300 тисяч гривень.
Окрім того, до вітань приєднався депутат Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов, який відзначив співпрацю депутатського корпусу Волиньради з Княгининівською ОТГ, назвавши громаду однією з найпрогресивніших.

«Цей стадіон – це суто заслуга вашої громади. З Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», з Волинською обласною радою у громаді зроблено досить багато. Я вірю, що спільними зусиллями ми в подальшому будемо співпрацювати, розвиваючи різні галузі», - зазначив депутат.
Опісля вітальних слів на відкритому стадіоні-красені стартували спортивні змагання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
! Показати IP 4 Серпня 2018 18:38
Гарні стадіони будуються. Дороги і двори робляться. І це все почалось в пару останніх років, - після Майдану, а до того "камманда праффесионалов" на чолі з янночкою вигрібала все з бюджетів до нитки.
Наталія до ! Показати IP 7 Серпня 2018 07:38
Не узагальнюйте того чого немає - "гарні стадіони будуються!!")))))) Завдяки таким міцним ОТГ, як у Княгинінку, можна щось зробити. Центральна влада тут взагалі ніпричому! Обласна рада, в особі І.Палиці, справедливо йде назустріч тим хто щось робить і допомагає їм. Але це не скрізь такі можливості! Дорогу осилить той, хто по ній іде. А тому приклад цієї ОТГ слід наслідувати всім громадам області - починайте робити те, що людей поверне до своєї малої батьківщини і дасть надію на успішне життя!!
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2018 19:52
Журналісти, ви знаєте значення слова надсучасний?
Ух ти до Лучанин Показати IP 4 Серпня 2018 23:50
Чому постійно гавкаєш? Тебе хтлсь по життю образив?
Лучанин до Ух ти Показати IP 5 Серпня 2018 08:26
Зовсім ні. Хочу, щоб журналістика, навіть регіональна позбувалася непрофесіоналізму і провінційності. Надсучасні стадіони великі, з розсувними дахами, неймовірними технологіями вирощування газону, акустичними системами і т. ін. При цьому Княгининнківська ОТГ безперечно великі молодці, подія супер, але й висвітлювати її потрібно теж професійно.
Читач Лучанину до Лучанин Показати IP 6 Серпня 2018 11:56
Молодець. Пишуть некваліфіковані речі. Дикі люди.
Шорт Показати IP 4 Серпня 2018 20:06
Вцілому супер. Кожному селу по такому!
Іван Показати IP 4 Серпня 2018 21:08
Вигрібали все до нитки, що ви говорите!!!!Якби не Твердохліб, і саме головне це податки у цій отг, від заправних станцій, підприємців то б нічого не було б, поїдьте трохи далі за межі Луцького району, і тоді мені розкажете, що майдан щось змінив!!!!!Все залежить від бюджету і бажання голови працювати, як немає якось компонента, тоді всі старання, будуть рівні 0!!!!!!
Степанович Показати IP 4 Серпня 2018 22:52
Рожище Вам заздрить (по білому). Не можемо дочекатись коли і в нас буде таке класне свято. Твердохліб респект.
12 Показати IP 5 Серпня 2018 09:45
А деж гості з РДА !?
Володимир Громадська Показати IP 5 Серпня 2018 11:28
Чи можна буде особам з інвалідністю, в тому числі "візочникам" проводити змагання з таких видів: БОЧА, КЕГЛІ, КРОКЕТ, ДАРТС, СТРІЛЬБА З ЛУКА, СТРІЛЬБА З ПНЕВМАТИЧНОЇ ГВИНТІВКИ, ГОРОДКИ, БАСКЕТ, ПЕРЕГОНИ НА ВІЗКАХ ...? Чи доступні туалет, душові, перевдягальні? Якщо так, до кого звертатися?
Наталія до Володимир Громадська Показати IP 6 Серпня 2018 18:39
Володимир, дуже слушні зауваження. Але, я думаю, це тільки початок. Візочникам ще якось треба до стадіона добратись.
Іван Показати IP 6 Серпня 2018 07:34
Добрішаємо, пані Олено, добрішаємо !
ан Показати IP 6 Серпня 2018 10:40
Ваша голова Твердохліб супер.! Таку красу робить.в селі. Це не майдан. допоміг - це людина при владі щось робить для людей. а не гребе все собі в кишеню.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus