USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Нововолинську знайшли помилку в бюлетені

31 Жовтня 2010 12:37
На Волині члени однієї виборчої дільниці зафіксували помилку в бюлетені – у записі по батькові одного з кандидатів до міської ради допустили неточність.
Як розповів голова обласної виборчої комісії Микола Євтушин, казус трапився у місті Нововолинську.
«На дільниці виявили помилку в написанні по батькові одного кандидата до Нововолинської міської ради. Я не звернув увагу хто це. Але члени ДВК питалися консультації, чи можна їм це виправляти. Ми порекомендували не робити цього. Бо будь-яка помітка на бюлетені може привести до того, що цей бюлетень буде визнаний недійсним», – повідомив він.
Євтушин розповів, що кандидату про інцидент вже повідомили, а при видачі бюлетенів члени ДВК вказуватимуть виборцям на технічну помилку і запевнятимуть, що цей казус на волевиявлення не вплине.
«Якщо він переможе, то проблем не буде, якщо прогає, то, мабуть, буде подавати до суду на міську комісію, мовляв, ця помилка – причина його поразки», – прогнозує Євтушин.
Окрім того, голова обласної виборчої комісії повідомив, що на Волині працює 1133 дільниці.
«Всі вони відкрилися вчасно. Бюлетені на вчорашній день всі мали. Інформації про збої у роботі ДВК поки не надходило», – запевнив Євтушин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus