USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У обласному драмтеатрі обладнають два пандуси

27 Липня 2010 17:31
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук доручив використати вільні залишки з бюджету для будівництва двох пандусів у Волинському обласному академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Таке завдання він дав начальнику управління містобудування, архітектури та ЖКГ області 27 липня під час наради з головами райдержадміністрації та представниками місцевого самоврядування області.

Губернатор зазначив, що мова йде про 150 тисяч гривень, які управління зекономило під час будівництва одного з об’єктів. Мають бути побудовані два пандуси на вході та всередині – при вході на другий поверх театру. Роботи повинні бути виконанні до 24 серпня 2010 року.

До слова, зручного входу для людей з фізичними обмеженнями руху не мають луцькі аптеки №12 та №133, Волинська обласна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, музей Лесі Українки в селі Колодяжне та Волинський обласний краєзнавчий музей.

Між тим, згідно з програмою будівництва засобів доступності для пересування на 2008-2009 роки, вже освоєно 1,8 мільйона гривень. Нині програма виконана на 96% , побудовано1 466 об’єктів, із них 179 - в будинках державної влади, 497 – в закладах освіти, 389 – охорони здоров’я, 340 – культури та 49 - праці і соціального захисту населення.

Головам райдержадміністрацій до першого вересня наказано обстежити громадські місця, які потребують додаткового обладнання для неповноправних. А до 1 жовтня затвердити місцеві програми, графіки і джерела фінансування цих програм для будівництва таких об’єктів.

Також губернатор наголосив головам РДА, аби ті долучали до будівництва супермаркети і великі магазини. Вони мусять самотужки обладнувати свої приміщення пандусами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Amina Показати IP 27 Липня 2010 23:53
невже людина на візку не людина? в нашому житті немає застрахованих від всього на 100% треба підтримувати тих людей, або хоча би не заважати їм жити може комусь той пандус і погоди не робить, але є люди, обмежені в простих радостях життя, їх треба підтримувати, щоб не падали духом та любили життя за те, що можуть просто жити!
nska Показати IP 27 Липня 2010 23:57
згадую арабську притчу: Oдин чоловік постійно бідкався та дорікав Богові, що ходить босий, але лише до того дня, коли побачив людину без ніг.
Lion Показати IP 28 Липня 2010 15:18
хватає того "добра" в світі, шо там казати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus