USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У пошуках радіації екологи обшукали 416 тисяч тонн вантажів

7 Грудня 2009 15:52
Волинські інспектори екологічного контролю на митницях та екологічних постів на прикордонних пунктах пропуску перевірили у листопаді понад 20 тисяч автомобілів та 8 тисяч 379 вагонів, щоб не пропустити на Волинь екологічно забруджених товарів і вантажів.
 
Загалом, працівники обласної держекоінспекції перевірили минулого місяця перевірили 484 тисяч тонн екологічно підконтрольних вантажів, які перевозились через державний кордон. Виявлені порушення, які пов’язані з підтіканням мастил двигунів автомобілів, забруднення земель, перевезення хімічно небезпечних речовин без дозволу органів Мінприроди.
 
У листопаді Державною екологічною інспекцією у Волинській області було здійснено 20982 перевірок, кількість складених протоколів становить 361. Притягнено до адміністративної відповідальності 337 посадових осіб, громадян, сума штрафів накладених становить 22,661 тисячі гривень. Із них стягнено 20,498 тисяч гривень, пред’явлено 3 претензії та позовів за екологічні збитки на суму 15,7 тисячі. Один матеріал  передано до правоохоронних органів.
 
Як зазначає прес-служба обласної екоінспекції, на підставі перевірок було складено 194 протоколи за порушення природоохоронного законодавства. Згідно з постановами про адміністративне правопорушення, накладено штрафних санкцій на фізичних осіб, які здійснювали перевезення на загальну суму 8,7 тисяч гривень. Зафіксовано два випадки транспортування холодильного обладнання без листів-роз’яснення, вагою 17 тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:18
Цікаво а скільки первіряючі беруть, за те щоб не бачити правопорушень ???
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 21:59
розумію журналістів, які з метою оперативного інформування відвідувачів сайту "ВН" поспішають повісити новину, але ж РЕДАКТОРЕ, звертайте хоча б іноді увагу на граматику. останнім часом щось дуже помітно вона у вас хромає :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus