USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У трьох містах Волині покажуть дитяче шоу про трансформерів

5 Вересня 2017 09:12
Дізнатися, як влаштований Всесвіт, взяти участь в інтерактивних іграх та стати учасниками неймовірних пригод зможуть маленькі волиняни під час вистави «Трансформери у пошуках планети». Вистава відбудеться у трьох містах Волинської області: Луцьку, Ковелі та Ківерцях.

Зокрема, шоу в Луцьку покажуть 25 вересня у Волинському облмуздрамтеатрі о 18:00 годині, у Ковелі - 24 вересня, ПК ім. Т.Г.Шевченка, початок 11:00 та у Ківерцях - 24 вересня, Районний будинок культури, початок 18:00.

«Поспілкуватися з живим театром, чудовою постановкою, професійними акторами чи навіть відомими персонажами в людський зріст не замінить ніякого гаджету або супернавороченого комп’ютера! Особливо, якщо це інтерактивне дійство з безліччю фантастичних персонажів, оснащене сучасними світловими приладами, лазером, ультрафіолетом, екраном, неоновими костюмами - словом всім тим, що необхідно для здійснення захоплюючої подорожі по планетах Сонячної системи!» - інформують організатори.

Разом з головними героями вистави глядачі втратять кордон між реальністю і ілюзією, побувавши на восьми планетах. 18 унікальних персонажів не тільки розважать дітей, а й подарують їм масу пізнавальних відкриттів. Та й дорослим не доведеться нудьгувати, адже кожен з нас колись мріяв підкорити Космос.

«Ми з нетерпінням чекаємо свого глядача, тому що в захоплюючу подорож на пошук планети потрібно вирушати тільки класною командою!», - наголошують організатори.

Придбати квитки на виставу можна у касі театру або на сайті - https://lutsk.karabas.com/transformeri-v-poshukah-planeti-1/order/

Дітям до 3-х років вхід безкоштовний (на руках у дорослих).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пилип Показати IP 5 Вересня 2017 10:17
Трансформеры уже устарели...
Всезнайко до Пилип Показати IP 5 Вересня 2017 11:33
А їх в шаровари вдягнуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus