USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У роботі нотаріусів Волині знайшли порушення

18 Лютого 2011 13:42
За результатами перевірки роботи нотаріальних установ у 2010 році, на Волині було зупинено діяльність шести приватних нотаріусів.
Про це повідомив 17 лютого під час засідання колегії головного управління юстиції в області начальник відділу нотаріату Головного управління юстиції у Волинській області Сергій Карасюк, - інформує ЗІК.
Він розповів, що у 2010 році було проведено 45 перевірок діяльності нотаріальних установ. Більшість контор отримали позитивну оцінку. Зокрема визнано, що у 31 установі робота проводиться на належному рівні.
У той же час п’ятьом нотаріусам поставили «задовільно», у двох – робота така, що потребує поліпшення. Ще один нотаріус отримав «незадовільно».
«Внаслідок перевірок роботи приватних нотаріусів у області було зупинено діяльність шістьох з них», – підсумував Карасюк.
Упродовж 2010 року вдалося вдвічі скоротити надходження скарг від громадян, каже Карасюк.
На діяльність приватних нотаріусів надійшло одинадцять заяв, а на державних – вісімнадцять. Найбільше заяв на дії чи бездіяльність працівників надійшли на Нововолинську та Володимир-Волинську держнотконтори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
нік Показати IP 18 Лютого 2011 16:13
А що про Горохівських промовчали? За них же роботу виконують так звані секретарі, а до них додому їдуть щоб поставити тільки підпис.
nik Показати IP 18 Лютого 2011 16:18
А щось про Горохівський промовчали. А писати є про що!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus