USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У санстанції кажуть, що підтоплене кладовище нічим не загрожує

24 Січня 2011 17:09
Підтоплене кладовище у селі Заболоття Ратнівського району на Волині не загрожує санітарно-епідеміологічному благополуччю місцевого населення.
Про це розповіла головний державний санітарний лікар Ратнівського району Галина Кузнєцова, пише ВІП.
«На сьогодні це не загрожує санепідблагополуччю Заболоття, - коментує Кузнєцова. - Тому що кладовище знаходиться на віддалі понад чотириста метрів від населеного пункту, від крайньої хати навіть. Працівники санепідслужби взяли там воду на аналізи в межах тих вулиць. Вода відповідає поки що вимогам».
Санітарний лікар додала, що кладовище вважається закритим із 13 квітня 2010 року, і на ньому дозволяється робити тільки допоховання. «Так що сьогодні ситуація контрольована по селищу», – запевнила вона.
Нагадаємо, що мешканцям селища Заболоття Ратнівського району через підняття рівня воли у водоймах хоронити покійників доводиться фактично у воді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ок@зія Показати IP 24 Січня 2011 17:57
А який санлікар скаже правду, що щось загрожує санітарно-епідеміологічному благополуччю місцевого населення? Вона що, собі ворог? Чи "хлібна" робота їй зайва?
небайдужа Показати IP 24 Січня 2011 18:57
А она поняла что сказала? Завтра(тоесть сегодня, если читает Янко Ваши новости)она за такой комент может быть уволена! Хотела бы уточнить в СЭС относительно их прес-релиза через ОДА: как это понимать, что "станом на 23 січня підтоплення об'єктів життєзабезпечення населених пунктів у цих районах відсутні..."Как это понимать? Народ,покажите СЭС РЕАЛЬНЫЕ ФОТО С МЕСТА ПРОИСШЕСТВИЙ!
Ок@зія до небайдужа Показати IP 25 Січня 2011 08:26
Я веду до того, що коли щось стається, чи будь-яка ситуація наближається до надзвичайної, то завжди у відповідальних чиновників приблизно така відповідь: "загрози для здоров'я чи навколишнього середовища немає" або "ситуація під контролем" і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus