USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Шацькому національному парку - новий директор

2 Червня 2010 17:41
На посаду директора Шацького національного природного парку призначений Петро Юрчук – він прийшов на заміну Володимиру Найді, який нині є головою Шацької райдержадміністрації.

Про це повідомила прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нове призначення було прогнозованим. Адже керівне крісло посіла не стороння людина, а вже колишній заступник директора Шацького національного природного парку. Петро Юрчук займався науковою працею в парку.

За словами новопризначеного директора, він у своїй роботі продовжить напрацювання попередника - нині голови Шацької РДА Володимира Найди.

«У першу чергу, це відтворення та охорона природних багатств нашого регіону. З наукової точки зору - надалі працюватимемо над впровадженням проекту щодо зміцнення та врядування національної системи природоохоронних територій в Україні. Вестиметься інтенсивна боротьба з браконьєрством», - цитує слова нового директора прес-служба.

Довідково:

Петро Юрчук народився 24 травня 1961 року в місті Ківерці. У 1963 році родина Юрчуків переїхала до Шацька, оскільки батьки були направлені на роботу в Шацький учбово-досвідний лісгоспзаг.

Після закінчення Шацької середньої школи влаштувався робітником на Венську лісодільницю. У 1979 році вступив до Львівського лісотехнічного інституту, де здобув спеціальність інженера лісового господарства.

Інженером переробки деревини та лісозаготівель розпочав свої перші робочі будні в Шацькому учбово-досвідному лісгоспзазі, а у 1985 році перейшов працювати в Шацький національний природний парк інженером лісового господар¬ства.

Із 1988 по 1991 рік очолював виконком Шацької селищної ради, далі - знову робота в природоохоронній установі.

Із 2006 року Петро Володимирович працював заступником директора з наукової роботи ШНПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus