USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У столиці нагородили волинських виробників за кращі товари. ФОТО

12 Листопада 2010 16:04
У Києві в «Українському домі» нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України», серед яких були і волиняни.
Загалом головна конкурсна комісія кращими визнала 118 видів продукції та послуг, повідомляє сайт «Волиньстандартметрології».
До числа переможців з Волині потрапили ТзОВ «Феміда-Інтер», ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс», санаторій матері і дитини «Пролісок», Нововолинське вище професійне училище, готельний комплекс «Шелтер», підприємець Юлія Дмитрук.
Зокрема у номінації «Продовольчі товари» виграли натуральні соки ТзОВ «Феміда-Інтер»: сік чорничний з м’якоттю і сік лохиновий з м’якоттю.

Послуги з виготовлення кондитерських виробів для урочистих подій Нововолинського вищого професійного училища стали переможцем у номінації «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах».

До речі, послуги цього училища – вишивка – здобули звання лауреата минулого року.
Звання переможця отримали і послуги комунального підприємства санаторію матері і дитини «Пролісок». Йдеться про послуги санаторно-курортного лікування.

А у номінації «Продукція виробничо-технічного призначення» серед кращих було визнано продукцію дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» ПАТ «АК «Богдан Моторс» - тролейбус міський з низьким рівнем підлоги Т 70115.

Минулого року інша продукція цього підприємства – тролейбус міський з низьким рівнем підлоги Т 60111 уже здобувала звання переможця.
Фіналістом кункурсу стали і сардельки «Оригінальні» підприємця Юлії Дмитрук.

Послуги готельного комплексу «Шелтер», що в селі Колодяжне Ковельського району, було визнано лауреатом Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
кх-кх Показати IP 12 Листопада 2010 16:11
сік лохиновий з м’якоттю- це що?
Нестерова Ірина Показати IP 12 Листопада 2010 16:17
Для особливо обдарованих: лохини - це такі ягоди є. Російською - "голубика". Так зрозуміло?
кх-кх до Нестерова Ірина Показати IP 12 Листопада 2010 16:23
дякую - буду знати."Обдарований" в іншій області :)
Дуся Показати IP 12 Листопада 2010 16:20
Це - ягода лохини. Є культурні плантації цього деревця приватного підприємця у Шацькому районі. Дуже цінна ягода. А ти що думав, чахоточний кахикало? Що це кобиляча сеча? Селюк. Темрява. Тебе, очевидно, і соком з какашок можна напоїти?
кх-кх до Дуся Показати IP 12 Листопада 2010 16:25
дякую за науку- і Вам не хворіти...
кх-кх до Дуся Показати IP 12 Листопада 2010 16:35
дякую- я спитав-Ви відповіли.Ще раз дяякую.
boXer до кх-кх Показати IP 15 Листопада 2010 09:34
за что ты спасибо говоришь?Тебя при всех чмыранули ))) тормоз какой-то )))
Для Дусі Показати IP 12 Листопада 2010 16:40
Як можна отак накинутись на людину...Більш звичною є російська назва - голубика. От і все...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus