USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У військових хочуть забрати ліс

9 Березня 2011 10:52
Три тисячі гектарів військових лісів Волині, які нині перебувають на балансі Міністерства оборони України, планують через сесію Волинської обласної ради передати у власність держави.
Про це 9 березня під час оперативної наради повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
Як зазначив заступник губернатора Віталій Карпюк, нині так званих військових лісів є по півтора гектара у Луцькому та Володимир-Волинському районах.
«Ми будемо готувати рішення сесії обласної ради. Мені надоїло вести переписку з міністерством. Абсолютно безгосподарні ліси, абсолютно безтолково управляються зі Львова. Чи пробують управляти ними, цими нещасними гектарами. Розповідають, що там навчання ведуться, мало не стратегічні. Що від них залежить мало не доля неньки-України», – сказав губернатор.
«Це пишуть в листах генерали Міністерства оборони в відповідях, розповідають, що це вкрай важливо. Якщо їм вкрай важливо, то ми їм дамо двадцять соток на стрільбище пістолетне – хай там собі стріляють», – додав Клімчук.
Він вказав, що у зв’язку зі зміною статусу лісів очікує позови до суду з боку Міністерства оборони.
«Я не думаю, що вони виграють суди. Ми будемо приймати слідуюче рішення сесії, ще одне рішення сесії. Бо так не повинно бути», – сказав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus