USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинських даішників новий начальник

17 Вересня 2010 10:09
Волинських автоінспекторів очолив полковник міліції Володимир Поліщук - його представлення відбулося 16 вересня у приміщенні обласного Управління ДАІ.
Представляв особовому складу нового керівника начальник УМВС України у Волинській області генерал-лейтенант міліції В’ячеслав Ходирєв, інформує сайт волинських правоохоронців.
Володимир Поліщук народився 1968 року у Луцькому районі.
2005-го закінчив Національну академію внутрішніх справ. Службову діяльність розпочав на посаді старшого інспектора по розшуку обласного реєстраційно-екзаменаційного відділення УДАІ УМВС України у Волинській області. Також очолював Луцький міський відділ ДАІ. Після того працював у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при УМВС.
З 2009 року перебував на посаді начальника відділу Головного управління Державної фельд'єгерської служби України в місті Луцьку.
В’ячеслав Ходирєв сказав, що основним завданням працівників ДАІ залишається безпека учасників дорожнього руху.
«Ви повинні в першу чергу не штрафувати водіїв, а допомагати їм на дорозі. Стабільний правопорядок, захист інтересів та прав людини – це те, що повинно бути у вашій роботі першочерговим», - сказав начальник волинської міліції.
Він націлив роботу ДАІ на попередження та недопущення угонів автотранспорту на території області, які почастішали останнім часом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 17 Вересня 2010 10:15
С приходом Ходырева участились угоны, deja vu.
Олесь Показати IP 17 Вересня 2010 10:56
Цитую : «Ви повинні в першу чергу не штрафувати водіїв, а допомагати їм на дорозі. Стабільний правопорядок, захист інтересів та прав людини – це те, що повинно бути у вашій роботі першочерговим», - сказав начальник волинської міліції. Так і хочеться спитати у нового начальника : "А що, з Вашим поверненням, сержанти-інспектори перестануть приносити частину мзди лейтенантам, а ті - передавати певну частину майорам і так по драбинці - на самий верх? Що, і справді перестануть ховатись по-за углами, за кущами і виловлювати порушників? Може вивчать ПДР і відомчі інструкції? Ой, не вірю... Навіть прізвища у Вас, шановні, знайомі... То що ж змінилось? Сам спитав - сам відповів : "А нічого!"
УМВС Показати IP 17 Вересня 2010 17:15
Люди, щоб мінти не брали хабарі, потрібно, щоб Ви їх не давали. Ось і все. Тоді ідіоти самі повтікають з міліції. Давайте проведемо "Місячник боротьба з мінтами-хабарниками ". Не давайте хабарів протягом місяця мінта - побачите, як почнуть писати рапорти на звільнення!!!!!!
честь имею Показати IP 17 Листопада 2010 20:36
не Ми такие- жизнь такая!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus