USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ягодині кілометрові черги легкових автомобілів

19 Травня 2010 15:43
На міжнародному українсько-польському автопереході Ягодин-Дорогуськ утворилася довжелезна черга легкових автомобілів.

Про це повідомляє Польське радіо.

Зі слів польських митників, черга автотранспорту вишикувалася на 2-3 кілометра. Більшість авто стоять уже на польській стороні на в’їзді до Польщі. Вони змушені чекати по три години.

Подібна ситуація з чергами на іншому українсько-польському переході поблизу польського Гребенного. Тут водії мусять чекати 4-5 годин.

У заторі стоять переважно легковики. Черга вантажівок за 17 травня значно поменшала. У вівторок TIРи чекали тільки по дві години на в’їзді до Польщі в Дорогуську.

Митники обох держав мотивують черги несподіваною повінню в Польщі. Наприклад, у Люблінському воєводстві, де розташований прикордонний Дорогуськ і яке межує з Волинню, постійно зростає рівень води в річці Вісла. Води піднялися до семи метрів.

«Це означає, що стан тривоги перевищено на понад два метри. Із неділі Вісла «виросла» тут на 78 сантиметрів», - кажуть польські метеорологи.

У свою чергу, синоптики прогнозують сильні дощі над південною та центральною Польщею. Нібито 22-23 травня опади припиняться, але з понеділка знову відновляться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гість Показати IP 19 Травня 2010 17:33
Цікава стаття! http://ord-ua.com/2010/05/19/yagodinskaya-tamozhnya-za-klimchuka-kontrabande-nestop/?lpage=1
sragul Показати IP 19 Травня 2010 22:15
ДоРоГуськ, а не ДоГоРуськ!
гість Показати IP 20 Травня 2010 10:38
Шановний автор! Зверніть увагу: не метрологи, а метеорологи. Метрологи займаються іншою справою. До речі, із святом їх - сьогодні Всесвітній день метрології.(Метрологія - це наука про вимірювання).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus