USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«У Луцьку повинно бути чисто», − Григорій Пустовіт

24 Квітня 2018 09:13
Останнім часом жителі Луцька скаржаться на несвоєчасний вивіз сміття, проте у ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» пояснюють, що на підприємстві не вистачає кадрів та інколи техніки, до того ж збільшилася кількість сміття. Однак виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт каже, що в місті має бути чисто, незважаючи на всі проблеми.

Про це йшлося 24 квітня під час оперативної наради у Луцькі міській раді.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, минулої п’ятниці було проведене генеральне прибирання.

«Близько 3000 людей взяли участь у прибиранні міста. Хочу звернути увагу, що чисто там, де не смітять. Хотілося б, щоб мешканці міста підтримували чистоту, але я звертаю увагу тих структур, які займаються прибиранням міста, що на їхню роботу є багато нарікань. Тому прошу керівників пройтися територіями та самостійно перевірити якість прибирання», - зауважив Пустовіт та додав, що якщо у Луцьку хочуть, щоб мешканці проводили роздільний збір сміття, то його треба своєчасно вивозити.

Своєю чергою, директор ЛСКАП «Луськспецкомунтранс» Валерій Кузьмич розповів, що проблема виникла не від того, що на підприємстві відносяться до проблеми несерйозно.

«На сьогодні є дуже велике накопичення сміття. Люди працюють протягом 30 років і ще такого не бачили. Ми не можемо «вичухатися» після Пасхальних свят. В нас дещо не вистачає транспорту. Думаю, що протягом тижня ми вийдемо з цієї проблеми. Але, якщо з 1 червня ми хочемо повністю запроваджувати роздільний збір сміття, то буде потрібно по 3 автомобілі на кожен контейнер, зокрема на суху та мокрі фракції, а також на ПЕТ-пляшку. Ми хочемо закупити ще один автомобіль, адже в нас на депозиті є 800 тисяч гривень. Окрім того, є проблема кадрів, я був змушений вигнати працівників, які погано відносилися до роботи», - повідомив Валерій Кузьмич.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад зауважив, що нерідко сміття у луцькі контейнери викидають жителі навколишніх сіл, проте місто має бути чистим. До того ж, каже Григорій Недопад у пасхальні дні на полігоні Брище стояли 2-кілометрові черги з автомобілів, тобто зараз всі проблеми лягли на плечі міста.

«В місті повинно бути чисто, люди не повинні страждати від цих проблем. Я розумію, що кадрові проблеми пов’язані з виїздом людей закордон», - підсумував Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
?? Показати IP 24 Квітня 2018 10:14
Не смішить мої феберже з роздільним збором сміття, все буде звалюватись в одну машину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus