USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ягодині поменшали черги

19 Липня 2010 13:09
Протягом останніх тижнів відзначається суттєве зменшення черг на державному кордоні України – особливо в пункті пропуску «Ягодин», де місяць тому в черзі шикувалося до 200 авто.

Про це інформує прес-служба держкордону України.

На україно-польському кордоні, окрім «Ягодина», також відмічений пінкт пропуску «Рава-Руська». На білоруському - «Нові Яриловичі», на російському - «Бачівськ».

Утішні висновки зроблені тому, що іще місяць тому шикувалося по 150-200 автомобілів. Зараз черги практично відсутні або з’являються в межах робочого мінімуму.

Незважаючи на зростання пасажиро-транспортного потоку під час туристичному сезону, уникнути накопичення на кордоні транспорту вдалося завдяки активній взаємодії прикордонних та митних органів, а також місцевої влади.

Сприяло цьому і прийняття Закону «Про прикордонний контроль». Згідно з ним начальникам відділів прикордонної служби надано право самостійно приймати рішення про оформлення осіб та автотранспорту в спрощеному режимі.

Довідково:

Загалом за перше півріччя нинішнього року державний кордон перетнуло 35,18 мільйона осіб, що на два відсотки більше аналогічного минулорічного періоду та 8,09 мільйона транспортних засобів (на 6% більше).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus