USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку оновили черги на житло

28 Грудня 2020 17:38
У Луцьку оновили черги на отримання державного житла.

Про це йшлося 28 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Як розповів начальник відділу з обліку та розподілу житла департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта, на сьогодні в загальній черзі стоять понад дві тисячі громадян, в пільговій – близько 1500 людей, в черзі на позачергове отримання житла – близько 1500 громадян.

Так, члени виконкому вирішили взяти на квартирний облік Романюка Руслана Володимировича, Якобчук Віту Валеріївну, Либика Сергія Миколайовича, Хатітовського Павла Миколайовича, Бурка Віктора Васильовича, Кудінова Андрія Олександровича, Пелеха Валерія Миколайовича, Дильов Вікторію Вікторівну, Салія Юрія Олександровича, Ведерко Людмилу Іванівну.

Затвердити рішення комісії з житлової роботи управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області про взяття на квартирний облік військовослужбовця управління Жовтянського Миколу Сергійовича.

Врахувати пільгу Цюп’яху Валерію Володимировичу.

Включити сім’ю Збагерської Алли Михайлівни у список осіб, які мають право на позачергове отримання житла.

У зв’язку з придбанням житла по нормі зняти з квартирного обліку Мяла Олександра Валерійовича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ольга Показати IP 28 Грудня 2020 18:29
Коли уже та черга дойде!?
дідо Показати IP 28 Грудня 2020 18:38
одні важко працюють ,щоб заплатити оренду квартири, а іншим безкоштовно дарують житло. це не є справедливо, бо всім квартир не вистачить ніколи.... бідним потрібно тимчасово допомагати оплачувати оренду,.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus