USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У збірної Греції - серйозні проблеми з кадрами

12 Листопада 2009 18:08
У таборі збірної Греції, яка найближчої суботи на своєму полі прийматиме Україну в першому матчі плей-офф на чемпіонат світу, всерйоз занепокоєні кадровими проблемами, пов\'язаними з травмами. Про це повідомляють «Волинські новини».
Троє гравців – Пацацоглу, Сейтарідіс та Аманатідіс – не приїхали до табору збірної, а ще п\'ятеро через травми не тренуються в основній групі. Карагуніс, Кіріакос, Морас и Халкіас займаються за індивідуальною програмою, а півзахисник «Олімпіакоса» Торосідіс не тренується зовсім. Лікарі кажуть, щоб у суботу на нього не розраховували, а преса вже додає: «Героя Олімпу, нашого Торо, ми навряд ли побачимо на полі й у матчі-відповіді!»
Окрім того, найкращий бомбардир греків Гекас поскаржився на біль у нозі. Проте у нього обстеження нічого не виявило, а крім того, не слід виключати тактичні ігри. Можливо, греки вирішили зобразити із себе «вмираючих», аби збити запал суперників, припускає Сегодня Спорт.
Нагадаємо, через травму матчі плей-офф пропустить ключовий півзахисник збірної України Сергій Назаренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Таня Показати IP 12 Листопада 2009 19:06
За Назаренка прикро,це наша головна забивна сила. А від гревів гарна новина для нас, хоча не потрібно розслаблятися, а налаштовуватися на боротьбу, ну і, звичайно, на перемогу.Україно, вперед!!!
OrestN Показати IP 12 Листопада 2009 19:09
Греція - клондайк для безробітних українських спортсменів. Нашого брата вже можна побачити на судах торгових флотів майже усіх країн світу, тому до піратів потрапляють в основному українці.
alex Показати IP 12 Листопада 2009 20:21
"Нога заболіла" - це просто у греків паніка ще за довго до гри з Україною :-). Але і в нас проблеми зі складом. Мій прогноз: перемога на виїзді 2-1, а дома 2-2.
Vetal Показати IP 12 Листопада 2009 22:33
Всі ці прізвища крім Гекас- нічого не говорять може во ни за основу і не грали, а взагалі яка різниця який склад буде у греків вигравати треба полюбому. Модери новина знову у рибриці Волинь а не спорт.
Дмитро Тимощук Показати IP 13 Листопада 2009 10:35
греки будуть боротись. Гарного футболу ми не побачимо. Така кількість травмованих радше нагадує небажання греків взагалі їхати на ЧС ))
Дмитро Тимощук Показати IP 16 Листопада 2009 11:42
як виявилось - Футбол був видовищним. захист відверто провалювався і в нас, і в греків. з такою реалізацією моментів і браком у передачах обом збірним на ЧС-2010 - просто нічого робити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus