USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

В Луцькому районі побільшало злочинців

17 Лютого 2011 10:17
У Луцькому районі за дев’ять місяців минулого року злочинність зросла на 43%.

Про це під час сесії Луцької райради розповів прокурор району Василь Лопоха.

Покращити ситуацію із ростом злочинності в Луцькому районі вдалось лише за останніх три місяці минулого року, повідомив телеканал «Аверс».

Прокурор Луцького району впевнений, збільшення кримінальних правопорушень відбулось внаслідок неналежної праці луцького райвідділу.

Мовляв у правовому вихованні населення треба брати активнішу участь. Крім того, керівники підприємств раніше засуджених осіб зазвичай на роботу не приймають. Тож ті знову змушені повертатись на злочинний шлях.

«В минулому році зареєстровано 603 злочини проти 489 у 2009 році. В них відмічається ріст тяжких – на 17%. Крім того, у районі відбувся ріст окремих категорій злочинів, зокрема збільшилась кількість скоєних крадіжок, у тому числі з помешкань громадян, шахрайств, хуліганств, збуту наркотичних речовин. Це вказує на те, що протидія та профілактика таких злочинів є неефективною», – доповів Лопоха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВК Показати IP 17 Лютого 2011 10:49
Прокурор Луцького району впевнений, збільшення кримінальних правопорушень відбулось внаслідок неналежної праці луцького райвідділу. Повністю згідна з паном Лопохою. Хлопці з райвідділу таки справді нічого не роблять. Можливо їх варто замінити більш кваліфікованими спеціалістами?
Свій Показати IP 17 Лютого 2011 11:15
Прокурор Луцького району може й впевнений, що збільшення кримінальних правопорушень відбулось внаслідок неналежної праці луцького райвідділу. Однак,і районній прокуратурі треба працювати краще щодо контролю за дотриманням законодавства працівниками міліції Луцького РВ УМВС при проведенні досудового слідства, так як окремі працівники не належно проводять перевірки. А прокуратура про це й чути не хоче! Тому хлопці одні і другі з райвідділу таки справді нічого не роблять! Можливо їх варто замінити більш кваліфікованими спеціалістами? Оскільки злочинців,крадіїв майна вони радо відпускаю та прикривають, чомусь так виходить?
відповідь Показати IP 17 Лютого 2011 16:33
Лупоха перший злочинець в Луцькому районі,де тільки може там й краде
своєму Показати IP 17 Лютого 2011 19:49
подивіться які машини в пркуратурі району (лупоха,заступники, косик та інші)і які машини в райвідділі,лупоха доїть усіх

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus