USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

В Устилузі затримали іноземця з картою та автоматом. Фото

29 Червня 2010 09:37
На виїзді з України у міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Устилуг» вартові прикордонного відділу «Пархоменкове» затримали легковий автомобіль «Фольксваген» із антикварним скарбом у тайнику.

Про це інформує прес-служба Львівського прикордонного загону.

Іномаркою керував 47 річний громадянин Данії. Під час поглибленого огляду салону автомобіля в панелі та під капотом було виявлено п’ять орденів Червоної зірки, 11 медалей та два ордена Великої Вітчизняної війни, німецькі військові каску та пілотку, німецьку нашивку, дві орденські колодки, німецький знак за поранення, п’ять солдатських жетонів смерті, книгу військових солдатських пісень, німецьку карту зразка 1939 року, одинадцять гранат, чотири німецькі запальнички, сім німецьких партійних значків, один кулемет-пістолет ППШ.

Експертиза встановила, що всі контрабандні товари датуються часами Другої світової війни. Раритетні цінності та іномарку контрабандиста конфіскували. ЇХ передали на склад митниці для прискіпливішої експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus