USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ветеринарам Волині не вистачає коштів на зарплату

23 Січня 2015 18:51
Ветеринари Волині ризикують залишитись без «кревно зароблених».

Про це під час позачергового засідання сесії Волинської обласної ради сьогодні, 23 січня, повідомив депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.

Він заявив, що, враховуючи те, що на «совість» обласного бюджету повісили 9 ветеринарних установ, для нормального функціонування галузі на Волині не вистачає 9 мільйонів гривень. Однак, депутат покладає надію на зміни, які, ймовірно, внесуть до державного бюджету у лютому 2015 року.

«Тоді ми знову повернемось до цього питання. Цілком можливо, що Кабінет Міністрів змінить таке рішення і ветеринарну галузь утримуватимуть за рахунок державного бюджету», - резюмував він.

Так, народні обранці Волині таку ініціативу підтримали.

Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, на Волинь не надходять субвенції, з яких мають утримувати галузі освіти й охорони здоров’я.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ МОЖЛИВИЙ СОЦІАЛЬНИЙ ВИБУХ: ЛІКАРІ Й ОСВІТЯНИ БЕЗ ЗАРПЛАТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галя Показати IP 24 Січня 2015 10:35
Якщо розігнати чиновників, які в управління ветмедицини з бумажки на бумажку єресь переписують, то ветеринарам вистачить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus