USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Від нас ніхто не йшов», - голова волинської «Батьківщини молодої»

9 Березня 2011 14:40
Інформацію про те, що політсила «Україна майбутнього», яку очолює екс-бютівець Святослав Олійник, розширюється за рахунок членів «Батьківщини молодої» у різних областях, зокрема й на Волині, спростовують представники «Батьківщини молодої».

Офіційну заяву про це зробив голова Волинської обласної молодіжної громадської організації «Батьківщина молода», депутат обласної ради В’ячеслав Рубльов.

Адже деякі ЗМІ, зокрема інтернет-видання «Українська правда», поширили інформацію, що до «України майбутнього» переходять і члени волинської «Батьківщини молодої».

«Насправді за останні кілька років, відколи я очолюю нашу організацію, від молодіжного крила «Батьківщини» ніхто не відійшов», - сказав В’ячеслав Рубльов.

«До партії Святослава Олійника, ймовірно, перейде лише кілька осіб, які останнім часом не беруть участі в заходах, що ми проводимо. Тобто ні про який масовий перехід мова не йде», - наголосив Рубльов.

«Звісно, це право кожної молодої людини обирати ту політсилу, в якій вона може себе реалізувати. Багато юнаків та дівчат якраз обирають саме нашу молодіжну організацію. Лише місяць тому про своє бажання долучитися до «Батьківщини молодої» заявили понад дві сотні юнаків та дівчат – активістів Асоціації молодіжних ініціатив», - додав голова волинської «Батьківщини молодої».

Окрім того, лідер «Батьківщини молодої» Євгеній Суслов назвав поширення інформації про перехід членів «Батьківщини молодої» до «України майбутнього» свідомою піар-провокацією, яка спрямована завдати удару по іміджу організації.

«Ми нікого не тримаємо, і якщо людина вирішує більше не працювати на громадських засадах, відстоюючи ідею захисту прав молоді, і якщо молодіжну політику України вони хочуть будувати за кошти провладних олігархів, то нехай їм Бог допомагає. Побачимо, яку Україну майбутнього вони побудують», - сказав Суслов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Розочка Показати IP 9 Березня 2011 14:55
не обов"язково за кошти олігархів, просто важко сказати, яку молодіжну політику відстоює "Батьківщина молода"...Чи теж все таки за чийсь рахунок?
55036 Показати IP 9 Березня 2011 15:40
Рубльов не збреше!
5555 Показати IP 9 Березня 2011 16:29
Рубльов красавчик!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus