USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Відрізані від світу» волинські села далі будуть такими. Бо криза

22 Жовтня 2009 14:01
Через незадовільний стан доріг обласного користування лизько 10 населених пунктів Волині не мають автобусного сполучення. Про це на урочистостях до Дня автомобіліста і дорожника 22 жовтня повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Микола Кучеренко – інформує репортер «Волинських новин».
«Державне фінансування на ремонт доріг у поточному році значно знизилось, тому шляхи комунальної власності, тобто ті, що в межах населених пунктів, ми ремонтуємо. Що ж стосується доріг загального користування, то на них грошей нема», - зазначив пан Кучеренко.
За його словами такі населені пункти є у Любомльському, Володимир-Волинському, Горохівському  та інших районах.
Всього на Волині близько 14 тисяч кілометрів доріг – повідомили в ОДА.
Також Микола Кучеренко зауважив, що фінансові проблеми торкнулись не лише ремонту доріг. «Ми маємо більше мільйона гривень боргів перевізникам за перевезення пільговиків. Але сподіваємось, що до кінця року субвенції з державного бюджету будуть повернуті», - сказав він.
«Ми не виділили навіть 20 % тих коштів, які мають бути повернуті перевізникам», - додав пан Кучеренко.
Всього, як він зазначив, на Волині більше 2-х тисяч ліцензіатів, які мають право на перевезення. Більшість перевізників – приватні підприємці, автотранспортних підприємств державної власності лишилось не так багато.
Довідково:
В останню неділю жовтня відзначається День автомобіліста і дорожника. У  зв’язку з цим 22 жовтня  у стінах ОДА пройшли урочистості з нагоди цього свята. Водіїв та перевізників нагородили грамотами та подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2009 14:21
http://volynnews.com/blogs/view/id/361/ Читайте, шановні і просвіщайтесь! Всьо пропало, а ВОНИ працюють!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus