USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські паралімпійці готуються до чемпіонату світу

31 Травня 2015 18:07
В останні дні травня наша паралімпійська збірна, готуючись до чемпіонату світу, проводить другий тренувальний збір. Нагадаємо, що світова першість відбудеться з 15 по 30 червня у англійському Бірмінгемі.

Про перипетії тренувального збору Інформаційному агентству Волинські Новини розповів старший тренер збірної, волинянин Юрій Тимофеєв:

– Підготовка проходить у місті Новомосковську, що на Дніпропетровщині. Займаємося на базі Дніпра. З колегами-тренерами переглядаємо шістнадцятьох виконавців. Однак до Туманного Альбіону полетить чотирнадцять. На чемпіонаті світу в групі зустрінемося з господарями, Іраном та Японією.

Перші дві збірні дуже сильні: з англійцями на останньому Євро ми зіграли внічию, а Іран по праву входить до найкращих паралімпійських збірних планети. Японці трішки слабші. Незважаючи на надто складних суперників, будемо намагатися посісти в групі перше місце. Інакше в плей-оффі ризикуємо потрапити на вельми непростих росіян.

Збори закінчуються восьмого червня. Кілька днів побудемо вдома, а далі мандруємо до Києва, Франкфурта-на-Майні та Манчестера. Вже з Манчестера вирушаємо до Бірмінгему, – повідомив Юрій Васильович.

Зазначимо, що гратимуть найсильніші паралімпійські збірні світу на майданчику розміром 75 на 55 метрів. Відповідно одночасно на полі перебуватиме менше гравців: шість польових виконавців та один воротар від однієї команди. Окрім волинянина Юрія Тимофеєва, у складі збірної знаходиться ковельчанин Віталій Романчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus