USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Відтепер на мопедах і скутерах потрібно вішати номерні знаки

13 Січня 2010 11:09
Із 1 січня 2010 року власники скутерів та мопедів мусять реєструвати свої транспортні засоби. Реєстрацію запровадили згідно з постановою Кабінету Міністрів 23 грудня 2009-го. Вона ухвалює зміни до порядку видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами.
 
При цьому передбачено, що перша державна реєстрація  мопедів  може проводитися без подання документів, що підтверджують правомірність їх придбання, за встановленою процедурою після проведення Державною автомобільною інспекцією відповідних перевірок.
 
Проведення першої державної реєстрації мопедів, які були придбані до набрання чинності Порядком, якщо документи про правомірність їх придбання у власників відсутні, проводити до 01.07.2010 без надання таких документів, на підставі ґрунтовних висновків затверджених керівництвом УДАІ, після проведення перевірки законності придбання цих транспортних засобів.
 
На зареєстровані мопеди видаються тимчасові реєстраційні талони з безстроковим терміном дії та номерні знаки, які передбачені чинним державним стандартом для цієї категорії транспортних засобів.
 
Вартість реєстрації мопедів включає в себе вартість тимчасового реєстраційного талону, номерного знаку, послуг за огляд транспортного засобу та оформлення реєстраційних документів, - повідомляє прес-служба управління ДАІ у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергей Показати IP 16 Січня 2010 10:46
такое и раньше писали. а конкретно хотелось бы увидеть: 1. Какой именно является стоимость регистрации? 2. Порядок прохождения техосмотра такой же, как для автомобилей (справки, что не дурак, не наркоман, заключение медкомиссии, справки об отсутствии задолженностей по штрафам, аптечка, огнетушитель, знак аварийной остановки, прохождение проверки тех. состояния на аккредитованных СТО)? 3. Какие налоги и сборы для ТО (суммы)? 4. Как насчёт водительского удостоверения? 5. как насчёт доверенностей? нотариусы уже выдают? сколько стоит? 6. какие задачи поможет решить этот закон? будут ли сделаны специальные дорожки для мопедов?
Владимир Показати IP 30 Січня 2010 15:55
Для того чтобы содрать с тебя бабло для Юльки ведь она этот закон придумала (пардон депутат из ее фракции)ведь она рулить думает до конца жизни. А насчет задач удостоверение с категорией А1 переподготовка уже по цене выше чем выучится на ВС, плюс техосмотр по цене автомобиля во так мы о вас беспокоимся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus