USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Влада підписала меморандум з аптекарями

23 Липня 2010 10:48
Волинська облдержадміністрація підпише меморандум про співробітництво із аптеками Волині – будуть разом регулювати ціни на фармацевтичному ринку області.

Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

«Влада поважає позицію та думку кожного з вас, як суб'єктів формування фармацевтичного ринку Волині та враховує ваші пропозиції», - пообіцяв заступник губернатора Олександр Курилюк на зустрічі із представниками найбільших аптечних мереж області.

Чиновник запропонував три основні пріоритети - це доступність ліків, особливо у сільських місцевостях краю, якість послуг в аптечній мережі та якість лікарських препаратів.
Представники фармацевтичного бізнесу запропонували ряд пропозицій щодо пунктів меморандуму. Вони вважають, що деякі з них треба доопрацювати.
На завершення зустрічі, сторони домовились підписати меморандум про співробітництво вже наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вого КРОК Показати IP 23 Липня 2010 17:17
"Меморандум про співробітництво"- це чистої води популізм влади з однієї сторони й "нікуди не дінешся-підпишим" з іншої,аптекарської дзвіниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus