USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вольному воля – блаженному рай, - Клімчук про майданівців

23 Грудня 2013 10:27
Голова Волинскьої ОДА Борис клімчук обурився стосовно того, що луцькі активісти відтепер вимагають покинути свої «нажиті кров’ю і потом» посади ще й начальника УМВС Україні у Волинській області Олександра Терещука та прокурора Волинської області Андрія Параку.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 23 грудня.

«Якщо не знаєш як себе вести, веди по закону. Достойні люди позаймали найвищі посади в області, демонструють ордени, грамоти. Терещук та Парака були хорошими, доки спокійно та толерантно попереджали лучан про можливі наслідки їхніх дій. А от коли почалися правові санкції, тепер і їх хочуть скинути. Не знаєш, як себе поводити? Тоді веди себе «по-закону». Вольному воля – блаженному рай», - наголосив волинський губернатор.

Також він вкотре подякував луцьким майданівцям за «чемну поведінку», мовляв, і оратори змінились, інтонація, і слова почали добирати, і президента уже не чіпають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Володимир Показати IP 23 Грудня 2013 10:40
Ще той начальник не родився, котрий би усім подобався. Хотіти когось скинути не шкідливо для громади і суспільства.
Анонім Показати IP 23 Грудня 2013 11:20
Аби всі вели себе тільки по закону, то сьогодні ніяких майданів не було б. А житти нам ,як добре було б.
Міля Показати IP 23 Грудня 2013 11:33
Майдановці заспокійтеся, бо на їх місце прийдуть гірші.
Андрій Показати IP 23 Грудня 2013 11:41
Ви,пане Борисе ,напевно сумуєте інколи,що життя проходить,а вільним Ви, так ніколи й не були. До блаженного, Ви явно не дотягуєта,так ,що і рай Вам не світить.
Котигорошко Показати IP 23 Грудня 2013 12:08
Не варто підкидати поліна під казан який легенько кипить...кришку може зірвати...а тоді копняки будуть за щастя...
lutchanka Показати IP 23 Грудня 2013 18:51
От вже хто може говорити про закон, то це Климчук?!!! Як казав герой одного мультика: "Не смішіть мої підкови!!!" Якраз у Климчука закон як дишло... Отидно все це...
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2013 21:15
Питання: чому біля палаток на тому майдані у Луцьку збирається дітвора, максимум 8 клас, а дівчата ще й цигарки димлять? Це зборище дегенератів, які не бажають ні вчитись, а хто старше - ні працювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus