USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Голови РДА Волині прийматимуть громадян спільно з головою ОДА

8 Вересня 2014 15:29
Запросити очільників районів на прийом громадян з особистих питань планує голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 8 вересня.

Володимир Гунчик акцентував увагу голів райдержадміністрацій та міських голів на вжитті заходів, які окреслюються під час прийому громадян. Інформація, яка продовжує поступати голові ОДА, з його слів, говорить про те, що у багатьох випадках продовжують мати місце відписки. Очільник облдержадміністрації повідомив, що, можливо, під час наступного прийому громадян з особистих питань, якщо будуть внесені питання, які стосуються голів РДА чи міських голів, вони будуть запрошені до голови облдержадміністрації та спільно здійснюватимуть прийом громадян.

«Особливо звертаю увагу на прийом з особистих питань тих людей, які невідкладно потребують допомоги – пенсіонери, ветерани, сім’ї військовослужбовців та інші категорії, які потребують соціального захисту», - наголосив Володимир Гунчик.

З його слів, щотижня із загальної кількості людей, які звертаються до голови ОДА з особистих питань, 90% - саме ці категорії населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталя Показати IP 8 Вересня 2014 19:03
Якась дивна новина, незрозуміла. і ніхто не коментує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus